Wednesday, December 22, 2010

Keppia tuhmille lapsille..

Johan alkaa loma olla pikku hiljaa loppupuolella, jaljella vain kaksi kokonaista paivaa. Edellisen paivityksen jalkeen jouduttiin muuttohommiin, piti vaihtaa jostain kumman syysta huonetta. Ja kun meita halpamatkalaisia saa pomputella mielin maarin, niin ollaanpa ehditty jo vaihtaa hotelliakin. Nykyinen hotelli on reilusti ensimmaista pienempi, ilman hissia ja me tietysti asutaan ylimmassa kerroksessa ylipainoisine laukkuinemme. Hieman puhallutti siina vaiheessa kun oltiin paasty huoneeseen, vaikka T herrasmiehena raahasi isomman pakaasin.

Sukellettu ollaan nyt useana paivana, ja AOWD kortti on nyt suoritettu. Googlatkaa jos ette tieda, en taida alkaa jaksaa tekemaan sen tarkempaa selvitysta. Mun sukellukset on talta haavaa ohitse, kun eilisella sukellusreissulla onnistuin pudottamaan happipullon suoraan jalkapoydan paalle. Ei se onneksi paina kun jotain 10-15 (?) kilon kieppeilla.. Tanaan sitten raahauduin laakariasemalle, illalla kun kinttu alkoi turvota ja sattui kavellessa. Ottivat rontgenit, mitaan ei onneksi ole poikki tai murtunut, mutta lepuuttaa pitaa. Eli nyt sitten kinkataan kepeilla, ja teippasivat sen verran ettei normipopot mahdu jalkaan. (Onneksi ollaan siella ylimmassa kerroksessa..) Tulehduskipulaakkeitakin lykkasivat kuurin. Perjantaina meinasivat ottaa teipit pois, laakkeiden pitaisi siihen mennessa kuulemma vaikuttaa ainakin turvotukseen.

Sen verran olen kuitenkin tympaantynyt etta vaikkei enaa tarvitsisikaan, niin aivan varmasti klenkkaan lentokentallekin. Ja vaadin istumapaikkaa jossa on reilusti jalkatilaa.. Kepit kun sain ihan ikiomaksi. Kelpaa rampautua myohemminkin.

Myonnettava on, etta kului sen paiva mukavasti altaalla loikoillessakin, kun baarin poju kantoi juotavaa. Palvelu pelasi kun huomasivat jalkavammaisen. Jotain hyvaa siis tassakin. :)

Kaikesta huolimatta, Oikein hyvaa joulua kaikille! ¡Feliz Navidad!

1 comment: