Sunday, October 7, 2012

Neuloosissa

Tänään heräilin suht myöhään, kello oli varmaan jo kymmenen kun nostin pääni tyynystä. Pääkopassa hirmuinen päänsärky, joka siis ei ollut krapulaa. Hetken tilannetta kummasteltuani päätin keittää itselleni sen normaalin kupillisen aamukahvia, ja kas kummaa, särky oli lähes kokonaan poissa! Tuleekohan sitä juotua liikaa kahvia jos kroppa odottaa ensimmäistä kofeiiniannosta saapuvaksi viimeistään kahdeksalta?

Tämä "lomaleski"-viikko on mennyt melkein huomaamatta, lähes kaikkea suunnittelemaani olen tehnyt. Ne tyttöfilmit jäivät katsomatta kun en jaksanut raahautua videovuokraamoon eikä kotona ollut sopivia. (Vai lasketaanko Oceans 11 tyttöfilmiksi? Siinä on kuitenkin George ja Brad... Nam.)

Iltasella TV:tä katsoessani olen taas syksyn tultua alkanut kutomaan. Ensin T:lle villasukat ja sitten piti miettiä jotain muuta. Päätin opetella tekemään sormikkaat, ja alla näette tuloksen. Ja tiedän ettei niistä tullut kuin kynsikkäät mutta kun sellaisille oli itsellä juurikin tarve :)


Ystäväni diagnosoi facebookissa itsensä, ja huomasin että se sopii minuunkin vallan mainiosti. Minulla on siis neuloosi -pakonomainen tarve neuloa jatkuvasti jotakin. Seuraavaksi taidan kaivaa sen viime talvena kesken jääneen neuletakin alun esille..

5 comments:

 1. Voi kun minuunkin joskus iskisi neuloosi mutta ei. Ja onneksi päänsärky lähtee kahvilla jos ei muuten, mitä sitä pienestä kahviriippuvuudesta :) Mukavaa viikonloppua, tällä kertaa Suomesta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Neuloosi on vakava tauti, varo vain jos se joskus iskee niin se näyttäisi uusiutuvan joka talvi! :)

   Delete
 2. Ai neuloosi, onkohan sukuvika!!!!
  Terveiset reissusta, mukava pieni kreikkalainen paikka tuo Parga - kaikki tykkäsivät!

  ReplyDelete
 3. Sukuvika varmaan.Kotona ollaan,Parga oli kaunis ja rauhallinen paikka.Tänään on väsyttänyt,syömässäkin käytiin seurakuntatalolla lähetyslounaalla,suomalainen ruoka maistui hyvältä.Mukavaa syksyn jatkoa teille!

  ReplyDelete
 4. No sieltähän se perimmäinen syy löytyi: Neuloosi on geeneissä! :)

  ReplyDelete