Tuesday, August 3, 2010

Matkaan, veli hopea!

Taas täällä pakataan. Tai suunnitellaan pakkaamista, jos ihan tarkkoja ollaan. Ajattelin siivota ennen reissuun lähtöä, niin on kivempi tulla kotiin. Siivous on vielä kesken ja pakkaamishommat alkaa vasta kun huusholli on tiptop. Muutama homma pitää vielä tehdä tänään, T vaihtaa mopoonsa paraikaa ketjuja ja rattaita. Oli takapyörän laakerikin mennyt, ja senkin sai vielä vaihdatettua kaupungissa.

Piski pitää siirtää T:n vanhemmille, vaikka sen piti hävitä näistä maisemista jo sunnuntaina. T:n siskon kaveri voikin kuulemma ottaa sen vasta viikon päästä, ja mitäs väliä sillä on jos me ollaan lähdössä keskiviikkona reissuun... Mulla menee siihen riiviöön totaalisesti hermot kun se ei kuuntele tai tottele yhtään. Sanoin T:lle että kun oon saanut siivottua, ei piskillä oo mitään asiaa enää sisään.Onhan se kauheen söpö, mutta sillä on korviasärkevän kimee ääni, ja kun se ei todellakaan hiljene käskemällä.

Lauantaiaamuna meidän "pihalla" oli poro jolla oli ihan hillittömän isot sarvet. Sain ihan hyvän kuvan siitä, kun se pällisteli pellon puolelta.Startti reissuun on huomenaamuna, eli keskiviikkona. Eka yö ollaan vissiin Oulussa, ja siitä tiputellaan sitten alaspäin. Reissun kestosta ei vielä oo mitään tietoa, mutta tuskin viikkoa pidempään ollaan ihmisten riesoina :)

No comments:

Post a Comment