Thursday, August 18, 2011

Ei ihan niinkun elokuvissa

No mikäänhän ei tietenkään ole sitä miltä se näyttää..

T lähti siskonsa kanssa ajelemaan kohti etelää sunnuntaiyönä, perille pääsivät tiistaiaamuna. Kämpän avaimet saivat neljältä iltapäivällä ja kaikki näytti sellaiselta kun oli ollut puhekin. Paitsi että siinä talossa on joka paikassa yksinkertaiset ikkunat. Ei hyvä, siellä kuitenkin saattaa olla talvella pakkasta jopa siellä parinkymmenen asteen huitteilla jos oikein paska säkä käy. Ja se takka/kamiina mistä omistaja mainitsi on kuulemma jostain ajalta ennen dinosauruksia. T puhui jotain parafiinista takan käytön yhteydessä, en oikein ymmärtänyt mikä oli homman juoni mutta varma on se että se ei ole minun hommaani..

Keskiviikkona kun heräsivät niin kämpässä leijui outo haju, joka sitten päivän mittaan vain voimistui.. Kämppä on kuulemma omistajan mummon vanha mökki, niin ovat kaitten haudanneet muorivainaan olkkarin lattian alle. Tai jotain. T oli huomannut että tiistaina kun olivat talolle tulleet niin oli ollut ovi ja ikkunoita auki. Eli omistaja oli kyllä tietoinen löyhkästä, yritti vain sitä peitellä. Vuorokauden päästä lemu tuli takaisin. Todella mukavaa.

T on nyt yrittänyt kysyä omistajalta miten hommassa edettäisiin. Saa nähdä mitä se vosu meinaa, mutta kuluttajasuojan nettisivuilla oli kyllä tekstiä että saadaan kaikki rahat takaisin kun vaan ollaan ensin löydetty uusi kämppä missä asua. Täällä kun on vuokrasopimuksessa maininta siitä, että kämpässä pitää asua vähintään kaksi kuukautta vaikka siitä ei pitäisikään. Taitaa vain tuo löyhkä kumota sen pykälän..

1 comment:

  1. No voihan nenä! Pidän peukkuja että saatte jostain muualta hyvän asunnon.

    ReplyDelete