Friday, April 5, 2013

Samaan aikaan toisaalla

Sillä välin kun me värjöteltiin Tromssassa tuulessa ja tuiskussa, oli aurinkoinen keli Grimstadissa tehnyt tehtävänsä: Kukkapenkkiin oli ilmestynyt krookuksia!Kevät on siis tullut tänne etelään, tänään näin joutsenia, eilen bongasin ensimmäisen leskenlehden (sori, ei tullut kuvattua..), ja moottoripyöriä on tullut vastaan jo useita. Ehkäpä mekin haetaan aarteet viikonlopun aikana talvisäilöstä ja käydään kevään ensimmäisellä ajelulla :) Tai sitten on parempi suosiolla odottaa että pääsiäisen aikana iskenyt flunssa on mennyt ohi...

Tromssassa käydessä poikkesin juttelemassa myös tulevan esimieheni kanssa, ja kuulosti siltä että muutama ensimmäinen kuukausi kuluu opetellessa uusia hommia, tai paremminkin hommiin liittyvää teoriapuolta. Opiskeluni ei kuitenkaan ihan hukkaan ole mennyt, uusi ala liippaa kohtalaisen läheltä peruskoulutustani joskaan ei läheltäkään erikoistumisalaani. Opiskeluksi siis menee, ja minä olen jo nyt ihan innoissani! Ja vähän jännittääkin, ja jopa pelottaa hieman. Totaalisen uuteen (vaativaan) työhön kun olen mennyt viimeksi yli kymmenen vuotta sitten :)

Mukavaa viikonloppua, tämä taitaa väsätä hieman iltapalaa perjantai-illan ratoksi ja siirtyä sohvalle seuraamaan Idolsia :)

No comments:

Post a Comment