Wednesday, October 30, 2013

Kaaos

Eilen töistä kotiuduttuani oli vastassani kaaos. Eteisessä melkein kompastuin vanhan sängyn palasiin, ja matkallani yläkertaan ohitin lukemattoman määrän pahvilaatikoita ja vanhoja/rikkinäisiä huonekaluja. Yläkerrassa puikkelehdin romujen välissä ja sain ensimmäisenä syliini jätesäkin täynnä vaatteita.

Joo, T on alkanut vihdoin laittamaan kunnon eristyksiä yläkerran ja ullakon välille. Tämä tarkoittaa sitä että koko ullakko on tyhjennettävä, ja se on ollut kohtalaisen täynnä. Ullakolle on varastoituna mm. kangaspuut ja höyläpenkki (!), sekä tietenkin kaikki muu "pois silmistä"-roina. Tänään alkanee lajittelu, jonka tuloksen tiedän jo etukäteen. Kaikki turha siis kaatopaikalle. Onneksi meillä on iso auto..

Viikonlopun ohjelmaakaan ei tarvinne veikkailla, tuskin remontti on siihen mennessä valmis.

Sitten vielä vinkkiä talvella pohjois-eteläsuunnassa matkustaville. VR on aloittanut autojunakampanjan, jossa saa mielestäni kohtalaisen edullisesti sekä auton että porukan Etelä-Suomesta Lappiin ja takaisin. Ajamisen sijaan voi oikaista itsensä makuuhyttiin ja ottaa rennosti. Itsehän jo varailin liput meidän joulureissua varten :)

Nyt kannattaisi siis varailla niitä lippuja ja tulla talvella pohjoiseen. (Sukulaiset ja ystävät, herätys!)

No comments:

Post a Comment