Thursday, October 31, 2013

Marraskuun hyökkäys

Aamulla päivämäärän nähdessäni havahduin siihen että huomenna on marraskuu. Mistä ihmeestä se nyt jo tuohon kynnykselle ehti? Juurihan oli elokuu ja palasimme piiiitkältä ja mukavalta kesälomalta.. Kaamoksen alkuun on vajaa kuukausi, tällä hetkellä päivän pituus on vielä yli kuusi tuntia. (Joka luonnollisesti asettuu juuri siihen työpäivän ajalle..) Kirkasvalolamppu on jo kaivettu esille, ja joka aamu se tulee napsaistua päälle.

Tämän päivän paikallislehdessä oli (näin suomalaisin silmin) hieman outo artikkeli. Otsikkona oli: Älä pelästy jos näet aseistetun poliisin tällä viikolla. Ensin ihmettelin että miksi joku muka pelästyisi aseistettua poliisia. Sitten muistin että täällä poliisit eivät normaalisti kanna asetta, tällä viikolla kyse on harjoituksesta. Breivikin iskun jälkeen tosin täälläkin on ollut puhetta poliisin aseistautumisen puolesta, vielä tosin muutosta ei ole tapahtunut.

Muista kuvioista sen verran, että auton etsintä on edelleen kesken. Tai siis monia on jo löytynyt mutta ei sitä oikeaa. Valitsin jo kertaalleen merkin ja mallinkin, mutta olen taas alkanut empimään. Jotenkin vaikeaa ja pelottavaa jo pelkän autolainan ajatteleminenkin, täällä kun ne on niin pirskutin kalliita.

Töissä näyttäis reissuhommat alkavan noin kuukauden päästä, alkuun noin kuukauden-kaksi saa sahata välillä Tromssa-Stavanger. Jatkosta näkee sitten myöhemmin, mutta nyt helpottaa jo kummasti kun pääsee vihdoin "oikeisiin töihin". :)

Otetaanpa tähän loppuun zipale ruotsalaiselta Frida Sundemolta. Enjoy!


No comments:

Post a Comment