Wednesday, June 11, 2014

Hiljainen rouva

Blogissa on ollut enemmän kuin hiljaista viime aikoina, ja annankin teille heti yhden pätevän syyn siihen. Viime perjantaina kävimme paikallisella raatihuoneella sanomassa tahdon. Nyt siis täällä kirjoittelee blogia ihan rouvashenkilö :)

Juhlien järjestelyihin ja muihin panikointeihin kului sen verran energiaa, etten edes yrittänyt miettiä tänne kirjoittelua. Nyt kun (ensimmäiset) juhlat on juhlittu, voi hieman hengähtää. Seuraavat pirskeet pidetään kesälomalla Suomen puolella. Emme siis olleet niin ilkeitä että olisimme velvoittaneet (kummankaan) sukulaisia reissaamaan maasta toiseen. Itse kun olemme jokatapauksessa menossa lomalla Suomeen, niin siinä samallahan siinä voi hieman kekkeröidä.

Moni norjalainen on kummaksunut päätöstäni ottaa miehen sukunimi. Itse olen ehkä hieman vanhanaikainen (tai romanttinen), mutta se oli melkein itsestäänselvyys. Eikä sekään haittaa että se mitä todennäköisimmin helpottaa arkielämääni täällä. Tosin nyt kun töissä on alkanut pikkuhiljaa nimi vaihtua sähköposteihin sun muihin, se tuntuu hieman oudolta nähdä "jonkun muun" nimi ruudun yläreunassa...

Reissuhommat loppuvat tai ainakin jäävät tauolle ensi viikon jälkeen. Sitten onkin vuorossa neljän viikon kesäloma (oi onnea!!), jonka vietämme luonnollisesti huristellen moottoripyörillä ympäriinsä. Tänä kesänä tosin noista yllämainituista juhlista johtuen päristelyt jäävät vain pohjoismaihin. Mutta on sitä siinäkin, ja neljä viikkoa lomaa putkeen ei voi haitata. Mukavia lomakelejä myös teille!!

5 comments:

 1. Onnea rouvalle! Uuteen nimeen tottuu kyllä. ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitokset! Eiköhän jossain vaiheessa se uusi nimi ala tarttumaan. Vielä tulee vanha esim. Puhelimeen vastatessa.. :)

   Delete
 2. Tervetuloa koti Suomeen.

  ReplyDelete
 3. Mahtavaa! Upeeta! Lämpimät onnittelut eKarjalasta! Vaikkakin olen sitä mieltä, että ainoa pysyvä asia tässä elämässä on sukunimi :)

  ReplyDelete