Sunday, June 6, 2010

Havuja, ***kele

Nyt täällä tulee sitten lunta! Tai rakeita, itse asiassa. Kesäkuussa, tana. Piti oikein ottaa muutama kuva, kun ei meinannut itsekään uskoa silmiään. T vaan naureskeli ja toivotteli tervetulleeks jäämerelle, hyvähän sen kun on kylmänkestoltaan melkein siperian huskyn luokkaa. Ihan vähän vaan korpes.

Tossa kuvassa näkyy vähän sitä muuriprojektia joka on, niinkun näkyy, edelleen kesken. Nuo vesisateet kun on pikkasen hidastaneet tahtia. Eikä se terassikaan ole vielä alkanut rakentumaan. Ehkä sitten lomareissun jälkeen, mikäs kiire tässä.


Tuossa muutama päivä sitten tuli vettä kuuroina koko päivän, ja pilvet oli käsittämättömän matalalla. Melkein tuntui että olis katolta ylettänyt sieppaamaan kourallisen hattaraa :) En sitten kuitenkaan yrittänyt kiivetä, ja se hiivatin lokinpesäkin on saanut olla rauhassa. Ne kun menee sateella jonnekin suojaan niin eivät ärsytä niin paljon..


Otin samalla pari kuvaa myös sisältä. Tuo takan tausta on ihan uusi, kuten myös listat ja seinän väri niinkuin olen jo aiemmin tainnut mainita. Yritin ottaa uusista verhoistakin kuvaa, mutta kun en oikein osaa käyttää T:n kameraa niin tuli vähän tumma kuva. Ei löytynyt salamaa, ei. Puolikuolleet kukat ei myöskään ole kovin edustavia, vaikka molemmat kliiviat kukkaa tyrkkääkin.


Tänään T:n mennessä töihin lähdin samalla kyydillä kaupunkiin ostoksille. Kyllä sitä rahaa saikin kulumaan muutamassa tunnissa! Ei taida olla ihan norjan kruunun kurssi vielä selkärangassa, vaikka kaikki tuntuikin kovin kalliilta. Löysin kauan etsimäni C.S.I:n ekan kauden dvd:nä, ja itse asiassa samassa puljussa näkyi olevan muutkin kaudet. Taidan ostella ne kaikki pikkuhiljaa, mä kun olen kärsinyt koko täällä olon vierotusoireita Grissomista :) Telkkarikanavat näkyy aina välillä, mutta täällä C.S.I. tulee maksulliselta kanavalta. Nyt menee vähän aikaa hienosti sohvaperunana! Taidankin heti tuijottaa ekan jakson..

2 comments:

  1. Ihq, kun jaksat kirjoitella! :-)

    ReplyDelete
  2. Olen Eevan kanssa samaa mieltä! Ihanaa kun jaksat kirjoitella. :)

    ReplyDelete