Thursday, June 10, 2010

Ressiä pukkaa

Huomenna pitäis vihdoin startata reissuun. Pakata oon yrittänyt jo pari päivää, enkä tiedä mikä hitto siinä tällä kertaa on niin vaikeeta. Kauhee ressi on päällä, ja se niin normaali "mitä-multa-on-unohtunut" -tunne on moninkertainen tavalliseen verrattuna. Ei kai sitä oikeesti tartte kun hammasharjan, vaihtokalsarit ja luottokortin. Eikä edes välttämättä sitä hammasharjaa ja vaihtokalsareita :) Jospa sitä rauhottus viimestään huomenna kun pääsee vesisateeseen ajamaan 600 kilsaa. Oijärvellä odottaa kuulemma lämmin sauna (JESS!), ja jospa sitä vaikka ottais oikein saunasiiderinkin.

Tänään ajelin Lyngeniin morjestamaan vanhaa yläasteaikaista koulukaveria, olivat tulleet parin perheen voimin kalareissuun. Mukavahan tuota oli nähdä pitkästä aikaa, aika vähälle on jäänyt yhteydenpito tässä välillä. Tuohan oli kyllä kuullut mun kuulumisia, toisinpäin ei olleet juorut kulkeneet yhtä hyvin. Syyllinen tuntenee itsensä kuvauksesta :)

Täällä ajellessa on muuten erikoista myös se, että välillä pitää naksutella korvia samalla lailla kun lentokoneen noustessa tai laskiessa. On nuo korkeuserot vissiin hieman eri luokkaa kun Pohojanmaalla...

Kävin tänään ostamassa parin päivän harkinnan jälkeen uuden makuupussin, jota käytiin muutama päivä sitten yhdessä katsomassa. Ohjeistettiin lähtiessä, että pitää saada ainakin 20% alennusta. Minätyttöhän se tyytyväisenä ajelin kotiin kun sain yli 25% hinnasta pois, ja sitten ylpeänä avaamaan pakettia kotona. Kommentti oli tyly: Mitä sä oot menny ostaan.. Joko sillon pari päivää sitten myyjä kusetti, tai sitten tänään kävi joku ihme kämmi. Minä kun kiireessä vaan laukkasin liikkeeseen sisään ja näytin pussia sormella että tollanen, malli ja hinta oli just samassa paikassa kun aiemminkin. Nyt se sitten ei olekaan untuvatäytteellä vaan jollain synteettisellä muhjulla. Kyllä se kieltämättä olikin aika erilainen verrattuna T:n untuvapussiin. Arvatkaapa harmittaako? Kattellaan nyt pitääkö se käydä huomenna vaihtamassa vai tyydynkö siihen. Se saattaa olla ainut malli mikä passaa T:n pussiin sillen että ne saa yhteen. Huoh. On tää niin vaikeeta.

1 comment:

  1. Voi jumalauta, makuupussit yhteen :-) Mä en mun pussiin päästä ketään.
    Ja hei, alkaa P:llä, loppuu A:lla, kandee olla pohjanmaalla, niin ku Ville lauloi :-)

    ReplyDelete