Thursday, July 5, 2012

Ahtaaja saa paikan

Nyt kun T on siellä pohjoisessa, niin meikäläinen on heti lähdössä tyttöporukassa kokoontumisajoihin. Lähtö huomenna kunhan kaikki ovat kotiutuneet töistä, mikä tarkoittaa sitä että tänään on pakkauspäivä. Telttaa ei onneksi tarvitse ottaa mukaan, kun kaverin telttaan mahtuu. Tai norjalaisethan käyttävät sellaisia tiipiin mallisia telttoja, joita he kutsuvat laavuiksi...

Pakkaamisesta haasteellisen tekee se, että mulla ei ole vielä laukkutelineitä tuossa uudessa uljaassa Pojussa, joten kaikki on pakattava sellaiseen rullasuiseen säkkiin joka pitää sitoa takapenkille. Kun se tankkilaukkukin on edelleen Tampereella ja T oli ottanut mun selkärepun mukaansa... Kysymättä tietysti. 60 litran säkissä luulisi olevan tilaa, mutta makuupussi ja ilmapatja täyttävät sen jo melkein kokonaan. Sitten pitäisi vielä ottaa jotain vaihtovaatetta matkaan, ja varmaan siellä paikan päällä haluaa nauttia muutaman siiderinkin. (Täällä ei siis myydä sitä kuivaa omppusiideriä kaupoissa joten se on otettava kotoa mukaan.) Huoh. Mä todellakin odotan sitä että mä saan kiinteät laukut paikalleen.

Lepohetki on nyt ohi, tää lähtee painimaan sen säkin kanssa ja yrittää karsia mukaan otettavia kamoja. Mukavaa viikonloppua teillekin!

No comments:

Post a Comment