Tuesday, July 3, 2012

Vanha Eikka

Mulla on täällä ollut taas vieraita. Tai siis vieras, ei kaveria varmaan tartte teititellä :) Ja korostan sanaa minulla, ei siis meillä. T kun lähti perjantaiaamuna kohti Tromssaa. Tämänkertainen vieras saapui moottoripyörällä, joten ymmärrettävästi viikonloppuun kuului hieman mopoilla ajelua, näiden "normaalien" turistiohjelmien lisäksi.

Tällä kertaa yhdistimme aiemminkin mainitsemani geokätköilyn turistikierrokseen, ja sen ansiosta löytyi ihan uusia vierailunarvoisia paikkoja. Osa näistä uutuuksista oli tosin sellaisten tetsaamisten takana että olisi kumisaappaat olleet paikallaan. Esimerkiksi vanha tammi jonka läheisyyteen oli piilotettu yksi kätkö oli aikamoisen mutalammikon takana. Lisäksi matkan varrelle osui vielä mehiläiskennoja joiden asukkaat olivat kohtalaisen vihaisen oloisia.. Käytiin kuitenkin morjestamassa Eikkaa (vanha tammi = gamle eika) noista esteistä huolimatta. Ja löytyi se kätkökin :)


Lisäksi poikkesimme muutamalla kummulla katselemassa maisemia. Näitä Grimstadin maanmuotoja ei voi kutsua vuoriksi, eikä mielestäni edes töppyröiksi. Ehkä ne on vaan mäkiä? No tässä teille kuitenkin kuva Grimstadin keskustan välittömässä läheisyydessä olevalta Vardeheialta.


Tämä ilta on mennyt tv:tä tuijotellessa, vaikka oli tarkoitus siivota. T nimittäin oli sitten pakannut meidän imurin sinne Tromssaan menevien tavaroiden mukaan, joten mun pitänee käydä ostamassa joku pikkuinen leikki-imuri ennenkuin saan täällä siivottua kunnolla. En kuitenkaan pistä yhtään pahakseni yllättäin tullutta rentoutumisiltaa, käytän itse ja suosittelen. Mukavaa koossailua siis teillekin!

No comments:

Post a Comment