Sunday, July 17, 2011

25h / vrk

Tai siis jos olis sitä aikaa, niin sitä vois käyttää niin kovin moneen asiaan. Nyt tuntuu olevan koko ajan kiire tekemään jotakin, niinkun nyt töissä ei olis tarpeeksi tekemistä. T huhkii rempatessaan anopille uutta kylppäriä, sen kun olisi suotavaa olla valmis ennenkuin muutetaan. Lisäksi olis tässä kotonakin tekemistä, esimerkiksi tuo pihatie odottaa edelleen tekijäänsä. Traktorista kun on jotain rikki, ei hajuakaan mitä, mutta sillä ei voi ajaa. Tuota murskattua asfalttia olisi huomattavasti kivempi siirrellä kauhallisella traktorilla kun kottikärryillä... Aidan laudat olis melkein maalattuna odottamassa pääsyä aitaan, ja lisäksi pihasta autotalliin kulkee metrin levyinen ja syvyinen oja. (Onko syvyinen oikea suomenkielinen sana?) Sitä pitkin kun pitäisi kuulemma vetäistä sähköt ja vesi autotalliin, mutta sähkäri ei ole joutanut tulla käymään.

Ja jos siinä ei ollut tarpeeksi, niin pitäisi talokin maalata ennen muuttoa. "Pakko" ei ole maalata kun vähintään ikkunoiden karmit jotka on aika heikossa hapessa, mutta koska koko höskän on tarkoitus muuttaa väriä niin parasta olisi jos sen ehtisi maalaamaan kokonaan. Niin ja pakatakin pitäisi. Omakotitalollinen tavaraa. Vielä ei olla oikeastaan aloitettu eikä muuttoon ole kun noin kuukausi..

Miten niin siis ei ole aikaa :)

Tosin meillä ei ole vieläkään siellä etelässä asuntoa, joten sillä pakkaamisella ei sinällään ole kiire. Se saattaa olla että T menee edeltä opiskelujen alkaessa, ja meitsi muuttokuorman kanssa perässä kun lukaali on löytynyt. Töihin en ole ilmoittanut viimeisen työpäiväni päivämäärää, tällä hetkellä siellä on ainakin niin kiire että luulen saavani olla töissä tasan niin pitkään kun haluan.

Uusia töitäkin olen jo hakenut, vielä ei ole kuulunut mitään, mutta ei niiden hakuajatkaan taida olla vielä päättyneet. Nämä haetut työt on vähän lähempänä omaa alaa, mutta ei ihan tarkalleen kuitenkaan. Grimstadissa tahi lähistöllä kun ei ole sitä tasan oman alan puljua..

Sen verran piti ottaa hengähdystaukoa tästä ruljanssista, että käytiin tsekkaamassa kaverin talo noin sadan kilsan päässä. Joku vuosi sitten oli mennyt ostamaan vanhan omakotitalon eikä T ollut vieläkään siellä käynyt. Lauantai-iltana ajeltiin sinne, juotiin pari kaljaa sekä grillattiin, ja aamusta takaisin. Kun T:n piti päästä jatkamaan sitä kylppäriremonttia..

Tässä kuitenkin kuva kaverin keittiön ikkunasta räpsäistynä. Ei kurjemmat näkymät..


Oli jostain löytänyt myös vanhan hauskan maustehyllyn keittiön seinälle.


Eikä ne maisemat matkan varrellakaan paskemmat olleet :)(Ai niin, vähän pitää retostella: Söin tänään ekat herneet omasta maasta!)

2 comments:

  1. Syvyinen kuullostaa ihan oikeelta tai ainakin ymmärrettävältä. On teillä pitkä vuorokausi siellä yöttömässä... Huomenna porukoides ja vähän muidenkin kans Ukko-Pekalla seilaan ja viihtyyn Turus. Terquin mää

    ReplyDelete
  2. Naantalin ja Turun reissut tehty,kivvaa oli,täällä on sillä aikaa satanut 40mm on tosi kosteeta ja lämmintä.Nyt sais tulla pouta että pääsis mustikoita ja vadelmia poimimaan.

    ReplyDelete