Wednesday, June 27, 2012

Hymy herkässä

Tänään tuli vastaan hauska näky. Tiedättehän ne mummojen potkukelkkamallit joissa on pyörät alla? Joissa voi seistä jalaksilla samalla tavalla kun normaalissa potkukelkassa? Tänään näin yhden mummon joka lasketteli pyörätiellä alamäkeä ihan kauheaa vauhtia alas. Hymyillen ja harmaa permanenttipehko tutisten :) Se oli vissiin sitä vauhdin hurmaa..

Töiden jälkeen piipahdin kaupassa ostamassa iltapalan aineksia, niinkuin moni muukin. Kassoille oli siis pitkät jonot, ja takanani jonotti keski-ikäinen pariskunta. Vaimo pyysi miestänsä menemään sinne hihnan toiseen päähän ja pakkaamaan heidän tavaransa samalla kun hän itse maksaa. Ainut vain että ne olivat minun ostokseni joista kassaneiti juurikin silloin otti hintoja koneelle. Mies alkoi pakkaamaan, kunnes huomasi että joukossa oli hieman erilaista jogurttia. Hölmistyneenä nosti päätään ja totesi ettei nämä tainneet heidän ostoksiaan olla. Aloin kassaneidin kanssa nauramaan ja sanoin vain että saat sinä toki pakata minunkin ostokseni. Ja mieshän pakkasi! Sain siis kaupassa tänään todella hyvää palvelua, ja tietenkin osasin myös kiittää tätä ystävällistä miestä. Hymyni kuulemma riitti korvaukseksi pakkauksesta :)

1 comment:

  1. What's up to all, how is the whole thing, I think every one is getting more from this web site, and your views are pleasant for new users.

    my page vakantiehuisjes frankrijk

    ReplyDelete