Wednesday, December 19, 2012

Monenlaisia kortteja

Marraskuussa katselin kun kauppoihin alkoi tulla joulukortteja myyntiin, ja ajattelin ostavani niitä läjän myöhemmin. Olen joskus väsännyt niitä itse, mutta nyt tuntui ettei energia riitä. Seuraavan kerran muistin koko korttiasian kun ensimmäiset joulukortit tulivat postissa, ja silloin oli jo auttamattomasti myöhäistä lähettää kortteja ainakin Suomeen. Päätin siis jättää loputkin kortit lähettämättä. Jos joku nyt mielensä kovasti pahoittaa siitä että on jäämässä ilman korttia, voikin vaikka tulostaa itselleen seuraavan kuvan. Notta Hyvää Joulua!


Poliisikin oli minulta korttia vailla pari viikkoa sitten, kun pysäyttelivät autoja puhallusratsiaan. Samalla jakelivat kampanjatiedotteita alkoholittomasta joululiikenteestä. Aloin tietysti kaivamaan lompakkoani käsilaukusta, enkä yllättäen löytänytkään sitä. Ilmeeni oli varmaankin hyvinkin uskottava, kun aloin selittämään poliisisedälle lompakkoni jääneen kotiin. Parin kysymyksen jälkeen setä päästi minut varoituksella (sakko olisi ollut 750 kr = noin 100 €), ja vannotti minut ajamaan suoraan kotiin noutamaan lompakkoni. Tämän myös tein kiitellen koko matkan uskomatonta onneani..

Onni taisi olla matkassa myös toissaviikolla kun käväisin pikaisesti Tromssassa työhaastattelussa. Olin hakenut koulutustani läheltä liippaavaa paikkaa, ja yllätyksekseni kutsuivat samantien haastatteluun. Haastattelun aikana ilmeni, ettei tulisi olemaan mikään ongelma aloittaa töitä vasta ensi kesänä, siis sen jälkeen kun olemme palanneet pohjoiseen (ja pitäneet kesäloman). Tänään toinen haastattelijoista soitti ja ilmoitti heidän ottavan minut mielellään tiimiinsä. Tarkemmat tiedot saan sähköpostilla, ilmeisesti lähipäivinä. Voihan helpotuksen huokaus, työt pohjoisessa valmiina odottamassa! Enää ei harmita kuin se, että pitää vielä kevät tehdä näitä nykyisiä hommia.. ;)

No comments:

Post a Comment