Saturday, December 22, 2012

Jou jou joulu

Pakkaaminen on aina yhtä ärsyttävää, kun en koskaan ole varma olenko muistanut kaiken.. Vaihtovaatteita tietysti, ja ainakin kahdet kengät. Hammasharja ja muut kauneudenhoitotuotteet, kamera ja laturi. Niin ja puhelimen laturi kanssa. Joululahjat ja tuliaiset ja mitä vielä... Aivot surraa ylikierroksilla. Tulosta lentoliput ja hotellivoucher, etsi varuiksi passi mukaan. Lukemista lentokoneeseen ja lottokuponki viime kesältä, siinä taisi olla peräti 10 € voitto.. Huoh. Tää niin tykkää reissata ja odottaa kovasti kavereiden ja sukulaisten tapaamista mutta tää pakkaaminen ei oo kivaa..

Täällä on lisäksi tullut tänään varmaan 30 senttiä lunta, ja huomiselle luvataan lisää. Toivottavasti ei vaikeuta lentoliikennettä ettei vietetä joulua jollain lentokentällä :)

Oikein Hyvää Joulua kaikille!

3 comments:

  1. Oletkohan ennustajaeukko ;). Kentillä jumii siellä lännessä.

    ReplyDelete
  2. Joo jumiutuminen huomattiin heti Kristiansandissa, lento melkein tunnin myöhässä ja juoksulla seuraavaan koneeseen. Odottivat, onneksi. Ehkä siksi että jatkolentokin oli samalta firmalta ja meitä oli 14 jotka olivat samalle lennolle menossa. Nyt kökitään Arlandassa ja odotellaan lentoa lähteväksi kohti Mansea :)

    ReplyDelete
  3. Onnekasta Uutta Vuotta 2013!! toivottaa K&Poppoo eKarjalasta

    ReplyDelete