Wednesday, May 15, 2013

Mainos

Varoitus: Allaoleva teksti sisältää mainontaa.

Sain eilen mieluista ja yllättävää sähköpostia. Puhelinoperaattorini ilmoitti että käytössäni oleva liittymä on muuttunut puheajaltaan, tekstiviesteiltään ja kuvaviesteiltään rajattomaksi hinnan pysyessä samana. Eli saan siis soittaa ja puhua ihan miten monta tuntia kuukaudessa tahansa, samaan rahaan. Soittaa saa kaikkiin pohjoismaihin, eli Suomeenkin voi juoruilla entistä enemmän. :) Norjansuomalaisille tiedoksi että liittymäni on One Call.

Olen ollut operaattoriin kohtalaisen tyytyväinen, liittymän hallinta netin kautta on helppoa, asiakaspalvelunumeroon voi jättää soittopyynnön jolloin vapautuva asiakaspalvelija soittaa vuorollasi takaisin eikä puhelimessa tarvitse jonottaa. Ainoa miinuspuoli on ollut puhelimen erikoinen käyttäytyminen Suomessa käydessä. Puhelin nimittäin hukkaa operaattorin eikä netistä löytyviä ohjeitakaan noudattamalla pidä sitä muutamaa minuuttia pidempään. Tosin edellisen Suomenreissun jälkeen sain asiakaspalvelusta uudet ohjeet, eli nyt luulen tietäväni miten seuraavalla kerralla pitää toimia :)

Päivän TJ-luku on 16! Noin monena päivänä pitää siis vähintään piipahtaa töissä ennen lomaa. Mä odotan niin kovasti meidän tulevaa reissua etten meinaa nahoissani pysyä:) (Lomaa edeltävää muuttohässäkkää en odota ihan yhtä kovasti...) Alunperin meinasin hakea vihdoin tänään niitä muuttolaatikoita mutta olin töiden jälkeen niin poikki etten jaksanutkaan. Huomenna sitten.

Perjantaina täällä on taas kansallipäivä, jota norskit viettävät kulkueissa kävellen/kulkueita katsellen kansallispuvut päällä. Me, eli yksi suomalainen ja yksi vähemmän isänmaallinen, suunnataan Tanskaan ostoksille. Alkaa olla viimeisiä tilaisuuksia ennen pohjoiseen muuttoa käydä täydentämässä punaviinivarastoja ja ajattelin myös yrittää löytää ensi kesän hääjuhlaan kengät. Sellaiset jotka menee pieneen tilaan (=mahtuu moottoripyörän kyytiin) tai niin halvat jotka raskii heittää juhlien jälkeen menemään. Katsotaan löytyykö.

(Jürgen: Ollaanpa lähempänä heinäkuuta yhteyksissä jos vaikka mopojen kulkureitit kohtaisivat jossainpäin Eurooppaa!)

2 comments:

  1. Kovin oli kalliita noi kengät Tanskassa...mutta johtunee varmaan siitä että ollaan asuttu Suomessa jo 5 vuotta Norjanvuosien jälkeen...heti Norjan jälkeen olisi voineet hinnat tuntua jopa halvoilta

    ReplyDelete
  2. Sain vastaavan viestin omalta operaattoriltani, eli Chess:iltä, se on toiminut hyvin Suomessakin :) Mukavaa loman odotusta sinne!

    ReplyDelete