Saturday, May 11, 2013

Ottakaa varas kiinni!

Lauantai lähti mukavan rennosti käyntiin reilun kolmen tunnin työrupemalla joka alkoi klo 6.00.  Koska töissä tuli valmista jo yhdeksän jälkeen, poikkesin aamukylässä kaverilla ja sieltä sitten kotiin herättämään T aamiaiselle :) Mokoma oli hieman unisen oloinen, joten päätin siirtyä ihan itsekseni autotallin puolelle asentamaan synttärilahjaksi saatuja lämpökahvoja mopoon. Homma kuitenkin tyssäsi alkuunsa kun toisen puolen tärinäpaino ei lähtenyt irti edes lievien kirosanojen saattelemana. Raahauduin lähes periksi antaneena takaisin sisälle ja mainitsin ongelman T:lle. Hetken päästä tämä päätti tulla auttamaan, ja siitä eteenpäin olinkin juoksutytön roolissa... Mutta kahvat asentuivat, ja tulevan lomareissun valmisteluissa on yksi homma vähemmän. Puhumattakaan siitä ettei ainakaan näpit palele vaikka muuten kylmä tulisikin. Jes!

T innostui viime kesän mansikkasaaliista niin kovasti, että meni ostamaan lisää taimia minun lievistä estelyistäni huolimatta. Minä ajattelin muuttamista tyhjillään olevien kesäkukkalaatikoiden kanssa ja T ajatteli mansikoita. Nyt niitä sitten on, ja parempi olisi että tuottavat satoa... Mansikkaistutuksia katsellessani hoksasin että vuokranantajilla kasvaa kovasti paljon idänsinililjoja, ja että me muutetaan pohjoiseen ulkokukkalaatikot täynnä multaa. Arvannette miten homma eteni? No myönnetään että sumeilematta ryöväsin niiden kymmenien (ellei satojen) joukosta muutaman sipulin omiin laatikoihin. Ihan vain kokeillakseni josko suostuvat kasvamaan pohjoisessakin.

Suomessakin varmaan jossain mediassa mainittiin norjalaisesta eurojackpotin voittajasta, joka lunasti 105 miljoonaa kruunua (noin 14 milj €). No mitäs tämä uusi miljonääri tekee? No menee tietysti telkkariin vastaanottamaan "voittoa" (tilillehän ne sen maksaa). Ihan omalla naamalla ja nimellä. Miten mulla tulisi tuollainen viimeiseksi mieleen jos vastaavanlainen onnenpotku kohdalle sattuisi... No, kukin tyylillään. Ai niin, voittaja muuten mainitsi haastattelussa ettei oikeastaan tarvitse niitä rahoja. No miksi ihmeessä sitten pelaa moisia pelejä, jättäisi pelaamisen niille jotka tarvitsevat... :)


No comments:

Post a Comment