Tuesday, April 1, 2014

Kohti kesää?

Satuinpas huomaamaan että taas on pari viikkoa vierähtänyt viime päivityksestä, joten otetaanpa pikainen kuulumisten kertaus.

Eteinen on valmis!! Katsokaa vaikka:

Hattuhylly on suomalais-norjalaisen yhteistyön tulos: eli minä ihan ite suunnitteluohjelmalla piirsin ja T sen sitten väsäsi. Alle pitäisi varmaan tehdä samaa sarjaa oleva kenkäteline..

Stavangerissa alkaa olla kevät jo pitkällä, viime viikolla tein pienen kävelylenkin joka kulki erään asuinalueen lävitse ja niin siellä oli narsissit ja krookukset jo kukassa. Tromssassa taasen tuli viikonloppuna lunta, ja tuulikin ihan vanhaan malliin. Siellä ei kohta käsillä olevaa huhtikuuta voi vielä sanoa kevätkuukaudeksi, vaan usein juuri huhtikuussa tulee eniten lunta :)

Ai niin, näyttää siltä että meikäläisen reissuhommat jatkunee vuoden loppuun. Onneksi on uusi ja kätevä lentolaukku, ja jos lisää hyviä puolia haetaan niin kertyypähän lentopisteitä..
Tottapuhuen kyllä se mielekkäämpää on reissata töihin kun pyöritellä kotitoimistolla peukaloitaan, meillä kun ei ole omalla konttorilla ihan hirveitä kiireitä tällä hetkellä. Voin siis lukea itseni siihen onnekkaiden kastiin joilla on tekemistä.

Tähän lopuksi vielä mainos: F-securen FreeDome-ohjelma löytyy nyt myös Apple Storesta. Sillä voi siis muuttaa IP-osoitteensa Suomeen, ja sen jälkeen voi katsoa suomalaisia tv-ohjelmia. Ensimmäinen koeviikko on maksuton, sen jälkeen maksaa 209kr/vuosi.
Käytän itse ja suosittelen :)

4 comments:

 1. Hienoa että työt jatkuvat vaikka ihan noin reissuntäyteistä reissuhommaa ei käy kateeksi Meillä kevät ei ole ihan vielä noin pitkällä ;)

  ReplyDelete
 2. Kyllä se kevät sieltä tulee, hitaasti mutta varmasti.. Reissuhommien jälkeen työt kyllä jatkuvat, mutta täällä Tromssassa satunnaisine työmatkoineen. :)

  ReplyDelete
 3. Tosi hieno naulakko!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) Mussa on tuota suunnittelijan vikaa..

   Delete