Friday, April 18, 2014

Pöytä koreaksi

Meillä on ollut hienoinen ongelma sen jälkeen kun vihdoin saatiin hankittua uusi sohva. Nimittäin se kamala, vanha ja kolho sohvapöytä jota ei yksin saanut siirrettyä. Eilen aamulla T katseli aikansa kuluksi finn.no:sta (norjalainen huuto.net paitsi että nopeet syö hitaat) sohvapöytiä ja löysi meille sopivan. Ei muuta kun soitto myyjälle, ja meikäläinen kurvasi kohti kaupunkia katsomaan pöytää luonnossa. Muutama pikku kolhu pöydässä oli mutta sain puhuttua hinnan ilmoitettua alemmaksi ja niin pöytä vaihtoi omistajaa.

Äidiltä saatu pöytäliina löysi paikkansa, ja ainakin toistaiseksi pöytä vaikuttaa ihan passelilta. Vai mitä?:


Huomatkaa pöydällä oleva pääsiäiskoriste täynnä herkkuja, se on T:n mulle ostama pääsiäismuna jonka se täyttää joka vuosi karkeilla. :)

Noin viikko sitten ilmestyi etujoukko Svalbardia kohti matkaavista hanhista meidän pellolle. Ensin niitä oli vain neljä, eilen laskin jo 12. Kelit täällä tosin on heitelleet ihanasta auringonpaisteesta ja asfaltille sulaineista teistä lumimyräkkään lähes päivittäin. En siis usko hanhiporukan ihan heti jatkavan matkaa pohjoisemmaksi, vaikka yleensä ne viipyvät vain viikon tai pari.

Me suunnataan todennäköisesti tänään mökille pääsiäisen viettoon, mikäli keli sallii. Tällä hetkellä tulee lunta, mutta jospa se iltapäivälle hellittäisi. 

Mukavaa pääsiäistä kaikille!

2 comments:

  1. Meillä on kanssa tuommoinen muna pöydällä. Alkuloman siihen vielä riitti karkkia. Eilen se oli tyhjä ja vieraita oli tulossa. Kiireessä leivoin siihen pikkuleipiä :D. No näytti nekin maistuvan :).

    Hyää pääsiäisen jatkoa!

    ReplyDelete
  2. Hyviä pääsiäisen jatkoja sinnekin,nyt on puolipilvistä eikä ihan niin lämmintä kun luvattiin.

    ReplyDelete