Wednesday, April 23, 2014

Ollutta pääsiäistä

Edit: Video korjattu

Niinpä se taas pääsiäinen mennä viuhahti ohitse nopeammin kuin uskoikaan. Eilen oli jo raahauduttava kustannuspaikalle, vaikkei olisi yhtään huvittanutkaan, enkä muuten ollut kollegoiden kommenteista päätellen ainoa. Tämä viikko on kuitenkin niin sanottua pehmeää laskua eli töitä täällä pohjoisen konttorilla, etelään lennähdän vasta ensi viikolla mikäli kaikki menee suunnitelmien mukaan.

Oli mukava tulla pitkästä aikaa tänne "omalle" työpisteelle, täällä Tromssassa oleva konttori kun on ihan minikokoinen verrattuna siihen Stavangerin toimistokolossiin. Työpaikan henki on sen mukainen kun kaikki enemmän tai vähemmän tuntevat toisensa. Työkaverit kyselivät kuulumisia ja kuulinpa tuon norjalaisittain tyypillisen fraasin "Takk for sist" (Kiitos viimeisestä) todella moneen kertaan päivän aikana. Täällä kun tuota on tapana toistella varsinkin jos viime näkemisestä on mennyt hetki. Sainpa jopa entiseltä serminaapurilta halauksen! Etelästä otin jo ennen pääsiäistä sen verran hommia mukaan että työpäivät ovat kuluneet joutuisasti, siis niiden kuulumisten vaihtamisten lomassa :)

Itse pääsiäinen kului meidän tapauksessa laiskasti. Kelit eivät suosineet vaikka muutamana päivänä aurinko yritti hieman jossain vaiheessa pilkistää pilvien välissä. Melkein koko pääsiäisen täällä siis satoi vettä tahi räntää. Tästä syystä ei siis ollut aivan niin huono omatunto sohvalla lukiessa ja herkkuja syödessä :)
Tästä videosta näkee millainen yhdistelmä syntyy sopivan märästä lumesta ja reilusta tuulesta:Tokihan me käytiiin myös mökillä pääsiäisenä, niinkuin kaikki "kunnon" norjalaiset tekee. Niinkuin tiedätte niin meikäläistä sinne vetää lähinnä sauna. :)

No okei, on niitä mökkinaapureitakin ihan kiva nähdä..

No comments:

Post a Comment