Saturday, October 11, 2014

Ihan tavallinen lauantai

Tänne ei tänään(kään) kuulu mitään ihmeellistä, mutta ajattelin silti jakaa kanssanne muutaman hetken tavallisesta lauantai-aamupäivästä.

Kuten nykyään usein vapaapäivänä, heräsin jo puoli kahdeksan maissa. Aloitin aamun hitaasti kahvin ja Facebookin kera. En tiedä mistä johtui, mutta sain kummallisen energiapuuskan. Niitä ei nykyään kovin usein ole, joten se piti hyödyntää nopeasti. Aloitin korjaamalla T:n polvesta revenneet työhousut. Onko teillä tällaiset ompelumaisemat? :)


Päivä jatkui lainakoiran ulkoiluttamisella, omistajansa on sairaana eikä ole viime päivinä pystynyt lenkittämään koiraansa. Kävin siis hakemassa energiaa täynnä olevan hurtan ja suuntasimme kävelylle.


Täällä oikeasti paistaa aurinko, tuossa kuvassa mäentöppyrä luo varjoa.

Kotona meillä on uusi pätkä terassia valmis (ei, tätä en tehnyt tänään...), puuttuu vain päätyjen tasaus. Kevätaurinko voisi jo tulla, eteläpuolen "solvegg" odottaa auringosta nauttijoita.


Kesäkukat on vaihdettu hieman talvisempiin, callunat löysivät paikkansa ovenpielen amppeleista.


Nyt pitäisi vielä kehitellä lisää tekemistä, energiaa olisi vielä. Ja kuten sanoin, ulkona paistaa aurinko!
1 comment:

  1. No eipä oo tollaset ompelumaisemat mut muuten moneen suuntaan... Pidäppä energiat tallella...joulua odotellessa niii ja .. kevättä odotelless!

    ReplyDelete