Thursday, October 23, 2014

Senkin metsästystä

Meidän keittiössä, niinkuin varmaan monen muunkin, ei ole tarpeeksi kaappitilaa. Tähän olen jo keksinyt ratkaisun, joka on senkki "tyhjälle" seinälle. Enää ei tarvitse kun löytää se sopivan kokoinen, värinen, materiaalinen ja hintainen.. Lähiviikkoina olen seurannut norjan suosituinta (ja ainoaa?) nettimyyntisivustoa, kun ensin olin selannut huonekaluliikkeiden mallit ja hinnat läpi. Meillä on tarkoituksena jollain aikavälillä (5-15 vuotta..? :) ) rempata hieman keittiötä(kin), ja sitä silmälläpitäen ei oikein huvittaisi maksaa montaa kymmentätuhatta kruunua senkistä. Keittiön nykyinen ruskea väri nimittäin tulee remontissa vaihtumaan..

Nettisivuille tulee huonekaluja myyntiin tasaiseen tahtiin, ja olen yhtä jopa ehtinyt käydä katsomassa. Ensimmäinen yksilö ei kuitenkaan lähemmän tarkastelun jälkeen kelvannut, koska laatikoissa ei ollut mitää mekanismia ja olivat tyhjänäkin hieman takertelevat avata. Senkin täytön jälkeen se tulee olemaan täynnä, eikä kauheasti kiinnosta tempoa painavia laatikoita puoliväkisin auki.. (Mikseivät ihmiset ota kuvia yksityiskohdista??)

Tänään koitan käydä katsomassa taas yhtä, jospa tällä kertaa tärppäisi. Meillä molemmilla alkaa mennä hermot tupaten täysiin keittiön kaappeihin ja tavaroita pursuilevaan keittiötasoon..
Tähän väliin voisin taas valittaa norjalaisesta suunnittelusta, mutta en jaksa. Kun ei se mitään auta :)

Se mitä menen katsomaan, on muuten tämä. Ei ihan täysin sellainen mitä etsin, mutta helpottaa varmaankin pahinta ryysistä kaapeissa.

No comments:

Post a Comment