Monday, May 10, 2010

Hanhia ja lokkejaMeidän pihalla asuu hanhipariskunta. Ehkä jopa useempikin, mutta joka päivä niitä on ainakin kaks tossa rannassa. Ja tietty lokkeja, ne jaksaa rääkyä aamusta iltaan. Saa nähdä koska mulla menee niihin hermot. Kuvan otin hetki sitten olkkarin ikkunasta, eli siitä saa vähän käsitystä miten kaukana tuo meri on. Kuvan vissiin saa suuremmaks kun sitä klikkaa, niin näkyykin nuo elukat.

Toi alapuolella oleva kuva on otettu äitienpäivänä etupihalta, hoksasin kun pilvi oli aika hienosti vuorenhuipun vierellä vaikka eihän se tietenkään kuvassa näytä yhtä hyvältä. Omaa kameraa en oo saanu toimimaan, nää otokset on napsittu T:n kameralla.Mun kliiviani muuten tuppaa kukkasta, eli taitaa olla hyvin rääkättynä hengissä. Mukavasti hengissä oleva rehu piristää mieltä, ketuttaa hieman kun en oo vielä päässyt ajamaan yhtään mopolla. Lämmintä kyllä on nytkin 12 astetta, mutta mittari on auringossa joten ei taida Henna vielä tarjeta. Jospa tällä viikolla kuiteskin kävis edes vähän testaan.

5 comments:

 1. Kliivia yleensä tykkää rääkkäämisestä. Onpa jylhät maisemat.

  ReplyDelete
 2. Mageita maisemia. Lokkeihin saat varmasti luvan tottua. Mulla menee hermo niihin jopa täällä Nässyn rannassa, kun ei me sisämaan tytöt olla oikein totuttu noihin rääkyviin ötököihin.

  ReplyDelete
 3. Jumalauta siellähän on järvi. Pitäsköhän ostaa vene?

  Toivoo Junnu

  ReplyDelete
 4. On kyllä mellevät maisemat, vau. Lokit on perseestä, mutta turha niitä on alkaa ampuakaan kun ei niitä saa kitkettyä kokonaan kuitenkaan pois. Täälläkin on ollut kylmä. Tosin tälle viikolle on luvattu 20 astetta. Ja toivon, että Kreikassa olis jopa hieman yli
  :-)

  ReplyDelete
 5. Aika mahtavia maisemia. Ihan kateeksi käy kun katselee täällä ympärilleen. Itse en ole kauheasti päässyt vielä mopolla ajelemaan. On aamuisin vielä pakkasta kun lähtee töihin. Ei oikein ole ollut mukavaa ajella kun mittari on näyttänyt alle 10 astetta. Mut kyllä se kesä sieltä vielä tulee, sinnekkin! :)

  ReplyDelete