Monday, October 4, 2010

Kun aika käy pitkäksi...

... voi vaikka muuttaa bloginsa ulkoasua. Tällainen syksyinen meininki sopii tällä hetkellä ikäänkun nenä päähän. Tänään ei kumma kyllä oo satanut vielä yhtään, mutta eiköhän se viimeistään huomenna taas vähän ripsaise.

... voi käydä kaupungissa tyrkyttämässä CV:tä firmoihin, ilmoittautua työnvälitysfirmaan työnhakijaksi, ja hommata itselleen ko. välitysfirmaan työhaastattelun seuraavalle päivälle.

... voi käydä pizzalla. Kyllä, pizza on edelleen mielestäni terveellinen ja ravitseva peruselintarvike.

... voi ostaa maalia kuistin sisäpuolen maalaamiseen. Samalla pääsee hajulle siitä onko värivalinnat osuneet kohdalleen ensivuoden koko talon maalausurakkaa ajatellen.

... voi notkua kyllästymiseen asti facebookissa.

... voi olla keittämättä loppuja viinimarjoja mehuksi. Kun ei aika niiiiin pitkää ole että viitsisi. Ekasta satsista tuli muuten ihan hyvää, ja marjapiirakastakin tuli kehuja. Vein oikein anopillekin maistiaisia, joka herkuista heltyneenä antoi luvan käydä ryöväämässä mansikkamaata. Jep, täällä on edelleen marjoja noukittavana jopa mansikkapuskissa. Klo on kymmenen ja edelleen on yli 11 astetta lämmintä. Jotain outoa tässä kieltämättä on.

... voi soittaa siskolle sellaisen huokailu-/haukottelu-/ei-mulla-mitään-asiaa-ollut-puhelun.

... voi repiä siitä viimeisimmästä muurinpätkästä muotin irti. Eiköhän se betoni ole viikossa kuivunut. :)

... voi kiukutella T:lle kun ei vieläkään ole otettu selville mikä meidän telkkaria vaivaa. Tällaisina hetkinä kun olisi ihan kiva köllähtää soffalle ja tuijottaa jotain hömppäsarjaa. Nyt ei ole kun leffoja vino pino, joista ei jaksa lähteä mylläämään katsottavaa. Eikä niissä muutenkaan ole kovin paljoa sellaisia mitä huvittaisi tällaisessa tylsistyneessä mielentilassa tuijottaa. Nyt pitäisi olla joko tyhmä nyyhkyleffa tai fiksu komedia. (Toim.huom: Fiksu komedia on sellainen jota katsoessa ei tule myötähäpeän tunnetta. Esim. Mr Bean ei kuulu tähän joukkoon.)

2 comments:

  1. Kyllä äiskällekin voi sellasen huokailu puhelun soittaa.Olen pessyt ikkunoita ja tehnyt omenasosetta niin ja virkannut.Sun pitäs ja opetella sukkia kutomaan ja virkkaamaan se olis hyvä ajan kulu,eiks niin?

    ReplyDelete
  2. Joopa, virkkaus on ihan mukavaa kun ei tarvii töllätä telkkaria samaan aikaan mut jos töllää sitä niin joutuupi vähän väliä purkamaan samoja kerroksia - nimim. kokemusta on! Tai sitte voi siivota ullakkoo jota on monta vuotta siirtänyt!

    ReplyDelete