Saturday, October 16, 2010

Vettä, räntää ja lunta

Näitä kaikkia on tullut vuorotellen nyt jo useamman päivän. Ärsyttävää kun ei viitsi lähteä pihalle palelemaan, niin sitten kökitään sisällä. Ja mietitään notta mitä sitä tekis.

Täällä oli tällä viikolla ihan kohtalainen myräkkäkin, tuulen nopeudesta en tiedä mutta kyllä se taloa vähän ravisteli. Illalla nukkumaan mennessä tuntui ihan siltä kuin sänky olisi vähän tärissyt. T hoksasi jossain vaiheessa iltaa, että grillin peite ei ollut ihan uuden veroinen enää. Ekassa kuvassa suojapeitteen pääty "suojan puolelta". Toinen kuva onkin sitten siltä tuulisemmalta puolelta..

Tuollahan ei tee enää mitään, mutta ajateltiin josko pitäisi viedä se takaisin liikkeeseen. Se kun piti ostaa erikseen, eikä edes ollut se kaikkein halvin.

Grillikin on jo melkein saateltu talviteloille. Siirsin sen muutama päivä sitten räntäsateesta eteiseen kuivumaan ja siivousta odottamaan. Nyt on rasvat putsattu ja se pitäisi kelkkoa kellariin. Kun saisi aikaiseksi..

Ensi kuussa päästään sitten häihin. T:n veli on päättänyt astella vihille, ja vielä juhliikin. Ongelmia on tällä hetkellä häihin liittyen kaksi: Mitä mä laitan päälle ja mitä me viedään lahjaksi. Pari kun on asunut yhdessä jotain 15 vuotta, niin ei ehkä kannata ostaa silitysrautaa.. Hiukan mietin että josko hommattaisiin aaltovaasi kun eikös se ole sellainen perinteinen (suomalainen) häälahja. Nää täällä tietää mikä on Iittala, ja arvostaa sen hyvää laatua vaikkeivat aaltovaasia olisi koskaan nähneetkään. Muita ideoita/vinkkejä?

Se vaateongelma tarkoittanee myös kauppareissua. Huoh.

No comments:

Post a Comment