Sunday, October 3, 2010

Ostetaan ja myydään

Aikani kuluksi surffailin norjalaisella nettikauppasivustolla, joka on vähän samantapainen kun huuto.net. Erona on se, että tuote myydään sille joka ensimmäisenä suostuu maksamaan myyjän pyytämän hinnan. Varsinaista huutokauppaa siis ei ole. Ihmetystä herätti lähinnä se, mitä kaikkea ihmiset viitsivät laittaa myyntiin. Ymmärrän varsin hyvin jos joku myy suurta kattolamppua tai mattoa, jopa espressokonetta, mutta parin tuotteen kohdalla en voinut olla nauramatta ääneen. Vai mitä sanotte esimerkiksi seuraavasta:


Makkarankeitin, jokakodin välttämättömin kodinkone. Huomaa myös näppärä hodarisämpylän lämmitin. Tämä lienee jokaisella norjalaisella pariskunnalla ensimmäisenä häälahjalistalla.. :) (Uskomatonta!)

Paljon huonommaksi ei jää tämäkään:Kaljavyö. Miksi raahata sixpackiä kädessä kun sen voi sijoittaa kätevästi vyölle? Kädet jäävät näin vapaaksi muuhun tuikitäkeään toimintaan. (Nenänkaivuuseen tms?) Tämän on myyjä tietenkin voinut saada lahjaksi, mutta luuleeko joku tosiaan että tällaisen joku ostaa netin kautta? Helpommin taitaisi päästä eroon nakkaamalla suoraan roskikseen.

T tykkää tiikereistä, ja tällainen kelpaisi kuulemma joululahjaksi. Kyseessähän on aito siperiantiikeri. Hintaa ei kuitenkaan nettisivuilla näytetty, eli on todennäköisesti kohtalaisen tyyris. Sijoituspaikaksi olisi joka tapauksessa tullut autotalli, henkilökohtaisesti kun en innostu karvaisista pölynkerääjistä muutenkin laiskana siivoojana :) Yritin ehdottaa ennemmin täytettyä hirvenpäätä, sen kun saisi "vain" 15000 kruunulla eli karvan alle 2000 egeä :) Ei kelvannut.

No comments:

Post a Comment