Sunday, March 6, 2011

Drit vær

Se olis sitten ensimmäinen "työviikko" takana. Lainausmerkeissä siksi, että aloitin vasta keskiviikkona joten viikko jäi vähän vajaaksi. Vaikka täällä kategorioivat työn prosessiteollisuudeksi, niin kyllä siitä on teollisuus aika kaukana. (Ei löydy sataa metriä pitkiä koneita, ei.. ) Porukka on ihan mukavaa, ja monikansallista. Toistaiseksi on tullut vastaan ruåtsalainen, australialainen ja thaikku. Olettekos muuten koskaan yrittäneet saada selvää thaimaalaisen puhumasta englannista? Jos olette, niin tiedätte että se ei ole kauhean helppoa. Lisätkää se potenssiin kymmenen, niin tiedätte miten helppoa on saada selvää saman ihmisen puhumasta norjasta.. :)

Työpaikka on tasan toisella puolella kylää kun me, eli matkaa on ehkä joku nelisenkymmentä kilometriä. Aamulla kuluu neljäkymmentä minuuttia kotoa töihin, mikäli ajaa rajoitusten mukaan. Lähes koko matka kun on tietenkin 60 km/h -rajoitusta. Jos ostaisi pikaveneen, niin voisi ehkä päästä nopeammin..

Menin sitten viime postauksessa hehkuttamaan kevättä. Kyllähän täällä torstaille asti oli kelit sulamaan päin, tie oli jäästä sula kaupunkiin asti ja sitä rataa. Torstaiaamuna oli järkyttävä tuuli, joka jo enteili vähän mitä tuleman piti. Varsinkin kun toisella puolella kaupunkia päivä oli ihan siedettävä, ja kotiin palatessa oli ihan samanlainen myllerrys kun töihin lähtiessä. Perjantaina tuli sitten lunta, ja reilusti. Kuten lauantainakin. Näyttää muuten satavan nytkin. Torstaista lisäys noin +30 cm. Istuttele tässä sitten kesäkukkia, kele.

Olen hieman ostellut kukkien ja yrttien siemeniä kesää odotellessa. Ostin myös sellaisen muovivuoratun korin, johon tälläsin niitä yrttejä kasvamaan. (Kesäkukat saavat vielä hetken odottaa istutusta..) Nyt sitten innolla odottelen, koska saa ensimmäisen kerran nyhtää rehuja omalta ikkunalta, itäneet ovat jo!

1 comment:

  1. Täällä on kaunista ja aurinkoista,hyvät hiihtokelit.Tomaatin siemenet pitäs tällä viikolla laittaa itämään.Terveiset ja työn iloa.

    ReplyDelete