Monday, March 7, 2011

Innolla töihin

Ei sitten onnistunut töihin lähtö tänään ihan suunnitellusti. Oikeaan aikaan heräsin, söin terveellisen ja ravitsevan aamiaisen ja valmistauduin starttaamaan hyvissä ajoin, olihan tarkoitus myös tankata kulkuneuvo ennen työmaalle saapumista. Mitä sitä hullua. Se lumivyöryalueen puomi oli kiinni heti aamusta. Keli oli pari astetta plussan puolella ja räntää vihmoi, joten vyörylle ihan ihanteellinen keli. Minä sitten siinä autossa istumaan ja odottamaan josko sen joku tulisi nostamaan auki. Soitin töihinkin ja kerroin että nyt ei työmatka suju ihan niinkuin suunnitellusti. Totesivat että nou problemos, tulet sitten kun pääset. T:lle soitin kotiin ja kysyin että voisiko se soittaa jonnekin ja kysyä notta mahtaako tie aueta kuinka pian. Eivät olleet vastanneet, kellohan kun oli vasta vähän päälle kuusi. Neuvoi kuuntelemaan paikallisradiota, siellä kuulemma uutisten yhteydessä kertovat myös näistä liikenteeseen liittyvistä asioista. Ekoissa uutisissa ei mainittu sanallakaan tätä meidän tietä, useat muut kylläkin. Toiset uutiset sitten valaisivat tilannetta, kertoivat että tie on suljettu :) Jonossa oli jo toistakymmentä autoa kun paikalle saapui aura-auto jonka kuljettaja vissiin kävi tiirailemassa tilannetta jonkun toisen miehen kanssa vähän lähempää. Kysäisin siltä, ja se kertoi että menee myöhään iltapäivään ennenkuin edes harkitsevat avaamista. Sehän ratkaisi tilanteen, ja reilun kahden tunnin odotuksen jälkeen kurvasin takaisin kotiin. Netti tiesi siinä vaiheessa kertoa että tie pysyy kiinni koko päivän. Näin näitä vapaapäiviä täällä saadaan..

T meinasi että kannattaa ottaa huomenna reissukassi mukaan, jos nimittäin pääsee lähtemään töihin. Se kun saattaa olla ettei pääse kotiin, ja pitää majoittua T:n sukulaisten nurkkiin. Kai sitä pitää pakata reppuun muutamat kalsarit ja hammasharja, sekä makuupussi.

Oli tarkoitus käydä tänään myös kaupassa, tuo jääkaapin sisältö ei viikonlopun jäljiltä valikoiman laajuudella säväytä. Edellämainitusta syystä jäi käymättä, joten tämän päivän sapuskat on olleet hieman köyhähköt. Onneksi on tuota vararavintoa kertynyt sen verran, että ei pääse nääntymään ainakaan yhden eristyspäivän aikana :)

Tänään on siis ollut hyvää aikaa reenata uutta harrastusta, eli kutoa. Toimitusjohtajan rouvan tilaamat villasukat alkavat olla viimeistelyä vaille valmiina. Sopii tulla hakemaan.

No comments:

Post a Comment