Friday, March 18, 2011

Talvi-kevät-talvi-kevät

Tää sää ei osaa täällä päättää yhtään että onko hän talvi vai olisiko kevät.

Eilen oli upea päivä, aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta ja suorassa auringonpaisteessa oleva mittari näytti pihalle 22 astetta plussan puolelle. Oli siis lämmin, asfaltti oli sula ja kuiva töihin asti, eikä ilman aurinkolaseja kyennyt ajamaan autoa.

Tänään sataa lunta vaakasuoraan, eikä auringosta tietoakaan. Salmen vastarannan erottaa juuri ja juuri silloin kun sade hieman hellittää.

Arvatkaapa kumpi on mun vapaapäivä töistä...

Mun maalausprojektini (yksi yläkerran makkareista mikäli en ole maininnut) toppasi eilen tarveaineiden vähyyteen, ja tänään olisi tarkoitus lähteä shoppailemaan lisää. Ne jotka on täällä käyneet, niin se on se vihreä huone joka saa uuden ilmeen. Ennen/jälkeen-kuvia ei ole tiedossa, koska unohdin ottaa sen ennen-kuvan. Enää sitä ei oikein ole mielekästä ottaa kun urakka on jo keskivaihella. Uuden värin lisäksi ajattelin hommata sinne vähän uutta kaappi/lipastosysteemiä. Yksi kiinteähän siellä on jo valmiina, mutta ne kaksi vanhaa (joista toinen on oranssi) ajattelin vaihtaa hieman nykyaikaisemmiksi ainakin värin puolesta. Tuo ikivanhojen huonekalujen maalaaminen kun ei oikein inspiroi. Nyt mä olen surffaillut netissä sekä Suomen että Norjan huonekaluliikkeiden sivuilla, sekä huuto.netissä plus tietysti paikallisessa finn.no -sivustolla. Sillä kun ei ole väliä onko kaappi tahi lipasto upouusi, kunhan malli, koko ja väri vain miellyttää. Ongelma on ainoastaan siinä että sen pitäisi miellyttää meitä molempia. Löysin nimittäin jo yhden ihan fiksun näköisen lipaston, mutta hyväksyntää ei tullut ainakaan vielä. Saapa nähdä kuka täällä sen kaapin paikan (tai mallin) päättää.. :)

Samalla kun käydään tänään kylillä, niin mennään myös tervehtimään T:n hyvän ystävän neljän päivän ikäistä tytärtä. Valmiiksi on jo ostettuna isohko bamse, elikkäs nalle. Punaisella kaularusetilla varustettuna, luonnollisesti.

1 comment:

  1. Heippa tätäkin kautta!!! Sä oisit voinut vaikka harkita toimittajan/kolumnistin uraa kun kirjotat niin mukaansa tempaavia juttuja... Täällä kans sitä kevättä odotellaan mut Mimmi ja Tino juoksivat vielä tänään tos pihalla melkein metrisen kantohangen päällä. Eilen pyryttti tää
    lläkin niin et sai sanoa hyvästit keväisille sulaneille teille. Joten jäädään yhdessä odotteleen sitä kevättä ;) -jenni-

    ReplyDelete