Sunday, April 24, 2011

Påskevær

On täällä ainakin pääsiäiskelit kohdallaan, arska paistaa kun hullu lättyjä, ja ajateltiin tänään kurvaista möksälle. (Siellä on se sauna!!) Ikkunalaudan mittari näyttää 29,2 astetta, eikä tietenkään valehtele yhtään..
T muisteli eilen ettei täällä ole hetkeen lähteneet lumet näin aikaisin kuin tänä vuonna. Sitä varten piti tutkia viime vuoden kuvia tietokoneen syövereistä, ja käydä nappaamassa vastaava kuva tältä vuodelta. On niissä kieltämättä pienoinen ero :)Kevätkeleistä innostuneena mä olen kuopsutellut pihalla jo hieman. Autotallin seinustalle ajattelin istuttaa kukkia, viime vuonnahan siinä kasvoi vain ja ainoastaan ruohoa. Reilusti. Kaivamisessa on ollut hieman tekemistä, kun oli syvemmältä vielä jäässä.. Nyt alkaa kuitenkin olla tasoitusta, reunoja ja multaa vaille valmis. Niin ja tietty niitä kukkia, jotka kasvaa tällä hetkellä olkkarin ikkunalla.

Tuosta sai jonkun kottikärryllisen kamaa kuskata muualle.. Tuo aidantekele menee myös vaihtoon tänä kesänä, kuten aita mökin ympäriltäkin. Samaten nuo laudanpätkät kuvassa häipyy heti kun ollaan tehty loppupätkä tiestä valmiiksi. Eli tekemistä piisaa.

Nyt kuitenkin mökille! Mukavaa loppupääsiäistä!

2 comments:

  1. Täällä lämpötila hiponut 20:n paikkeilla pääsiäisen ajan.Heikin perhe oli edellisyön ja tytöt eilisen päivän tässä,käytiin metsäretkellä,kuunneltiin sammakoiden kurnutusta,katseltiin lintuja, muurahaisia,kukkia,niin ja tietysti syötiin eväitä.On ne tytöt niin ihanat,mutta mumma taitaa olla vanha kun tänään väsyttää.Puutarhassa tarttis kans tehdä jotain,kun viittis,terkkuja täältä.

    ReplyDelete
  2. Heips, me istutettiin tänään perunat! Hallapeite on tosin on vielä päällä. Tomaatteja, paprikoita ja chilejä olen kuskannut kasvihuoneeseen päivittäin "harjoittelemaan". Näyttää se kesä tulevan sinne teillekkin aika vauhdikkaasti. Terveisiä täältä Someron perukoilta! -jenni-

    ReplyDelete