Sunday, March 17, 2013

Rauhallinen viikonloppu

Tälle viikonlopulle ei ollut kummoisempia suunnitelmia, pelkästään lauantain illalliselle olin kutsunut vieraita. Löysin vihdoin vasikan potkaa, ja olin päättänyt tehdä osso buccoa. Vieraiden tulo piti perua, koska T:n flunssa äityi pahaksi torstaina ja pelkäsimme tartuttavamme flunssan vieraisiin. Tästä huolimatta kokkailin lähes suunnitelmien mukaisesti, jätin vain alkuruoan (suunnitellun suppilovahverokeiton) tekemättä.

Ensin rehut palasiksi...



...sitten jauhoissa ja valkopippurissa pyöritetyt potkat pannulle paistumaan...



...ja koko sotku mausteiden kera pataan porisemaan.



Sapuska on valmista kun luut irtoavat lihoista. Valmiista annoksesta unohtui ottaa kuva, mutta se nautittiin riisin, rehujen, valkosipulipatongin ja punaviinin kera. T jopa santsasi vaikka väitti ettei makuaisti toimi, eli oli ilmeisesti kelvollista :)

2 comments:

  1. Näyttää hyvältä,tuu meillekin kokkaamaan.Terkkuja täältä lumen ja pakkasen keskeltä.

    ReplyDelete
    Replies

    1. Osta ainekset valmiiksi ennenkuin seuraavan kerran tullaan niin kokkaan toki :) Ja riittää sitä lunta (ikävä kyllä) vielä täälläkin...

      Delete