Tuesday, March 5, 2013

Potkiva onni

Joskus sitä vain käy säkä ja sitä tuntee itsensä ihan tuurihaukaksi :) Kerronpa hieman tarkemmin..

Meidän vuokranantaja on myymässä tätä taloa jonka alakerrassa asumme. Meihin myynti ei vaikuta, sillä vuokrasopimuksemme loppuu joka tapauksessa kesä- heinäkuun vaihteessa. Omistaja alkaa rakentamaan uutta taloa ja aikoo asua rakennusajan vuokralla. Vuokrakämpän kokoa en tiedä, mutta tuntuvat olevan kovin innokkaita pääsemään joistain tavaroistaan eroon.

Viime viikolla aikaisin töihin noustessani luulin T:n puhuvan (taas) unissaan, käski nimittäin minun katsoa autotallin edessä olevaa kirstua. Myöntelin vain ja unohdin homman melkein heti. Kunnes muistin asian töihin lähtiessäni: autotallin edessä seisoi vanha puinen kirstu! Hetken aamuhämärissä ehdin sitä tutkailemaan, ja totesin että taidan ostaa sen itselleni mikäli päivänvalo ei paljasta suuria vikoja. Kotiin palattuani selvisi, että vuokranantajamme tahtoo niin kovasti siitä eroon ettei se maksa mitään!

Tällä hetkellä kyseinen kapistus seisoo siis jo valmiiksi tupaten täydessä vierashuoneessamme, ja odottaa pääsyään Tromssan kodin olohuoneeseen. Luulisin että sopii kohtalaisen hyvin yhteen vanhan renginkaappini kanssa :)

Jee!


No comments:

Post a Comment