Saturday, May 22, 2010

Parit kuvat

Tällä viikolla istuttiin yhtenä iltana T:n siskon kanssa meidän pihalla, ja yhtäkkiä yläpuolella liiteli merikotka. Hirveellä vauhdilla tietenkin sisältä hakemaan kameraa, mutta tietty se oli jo ehtinyt vähän kauemmas siinä vaiheessa kun pääsi kameran kanssa pihalle. Yhden kohtalaisen kuvan sain kuitenkin, vaikka se onkin vähän epätarkka. Kyllä siitä kuitenkin erottaa että lintu siinä on :)



Samalla tuli näpättyä kuva samaisen siskon koirasta. Havva on jo kuuden vanha, mutta sillä on uskomattomasti energiaa. Keppiä tai frisbeetä pitäisi nakella jatkuvasti, ja vaikka siinä vuorottelee niin kolme ihmistä väsyy nopeammin kun koira. Käsittämätön murre :) Jos rotua mietitte, niin se on lammaskoiran ja muistaakseni kultaisen noutajan sekoitus, eli aito seropi. Samasta kuvasta näkee meidän pihan upean (?) nurmikon. Juurikin olin pihalla haravoimassa, ja hoksasin että se taitaa olla jokseenkin turhaa työtä. Koko piha on sammalta josta kasvaa heinää, eli se pitänee myllätä kokonaan ympäri ja istuttaa se nurmikko uusiks. Saattaa olla parempi tehdä se kääntäminen koneella, vaikka kilot varmaan sais kyytiä jos alkais hosumaan lapion kanssa!



Tuosta viimeisestä kuvasta näette mitä tarkoitan kun sanon että Hurtigruten menee takapihalta. Kuva on otettu olkkarin ikkunasta. Jos ette tiedä mikä kyseinen paatti on, niin voitte katsoa vaikka tuolta: Hurtigruten
Se kulkee tuosta ohi kahdesti päivässä, mutta jostain syystä sitä aamuista en oo vielä nähnyt...

1 comment:

  1. Mahtava tuo kuva paatista ja vuonon rinteistä! Kyllä sun kelpaa pasteerata noissa maisemissa :)
    - mari

    ReplyDelete