Saturday, May 28, 2011

Drag Race + Fashion Queen= Drag Queen?

Kaikissa muotiblogeissa niiden kirjoittajat kuvailee itseään päivän asuissa, selostaen tietysti minkä merkkisiä vaatteita kuvissa esiintyy. Ajattelinpa minäkin sitten testata kameran itselaukaisinta, ja kuvasin tämänpäiväisen asuni.


Eli haalari merkkiä Univern, takki Haltin parin vuoden takaisesta mallistosta, lippis Banmarkin korruptiolahja, kaulassa Buff ja kengät Merrell. Lisäksi haalareiden ja takin alta löytyy Cubuksesta ostettu musta toppi. Tyylikästä, eikö totta? :) Kuvassa taustalla näkyy ihan itse väsäämäni grillin suojus. Siitä tuli vähän liian iso mutta en ole vielä saanut aikaiseksi kääntää alasaumaa. Se kun vaatii lämpöpuhaltimen ja on olevinaan kotioloissa niin isotöinen..

Lentokentällä pitivät tänään drag race-kisat joita piti käydä hetki töllistelemässä. Olihan siellä monennäköistä kulkupeliä ottamassa toisistaan mittaa, Opel Zafirasta lähtien. Eniten hämmästyin kuitenkin kun moottorikelkat tulivat radalle. Siis moottorikelkat! En ole kovinkaan usein käynyt kyseisissä kisoissa, mutta olen melkoisen varma ettei Suomessa ajeta kelkoilla Drag racingia.Viime viikolla ajeltiin Suomen puolelle ostoksille, ja allekirjoittaneen vaatimuksesta mentiin autolla. T olisi halunnut ajella mopolla, keli kun oli kerrankin tyyni vaikkakin viileä. Säätiedot tarkastettuani kieltäydyin jyrkästi. Olenhan lievästi vilukissa, ja lupasi matkalle sadetta yhdistettynä +5 asteen lämpötilaan. Siis ei kiitos. Perillä mm. oli Kilpisjärvi vielä jäässä.. Alla olevat kuvat onkin näpsitty pelkääjän paikalta, ja vaikka itse sanonkin niin aika hyvin onnistuivat.1 comment:

  1. Tänään hellepäivä,ainakin 25 ehkä ylikin luvassa,tuuli kylläkin viilentää.Kevään viimiselle vesijumpalle pitäs tästä lähteä.Iskä lähti kylvämään kuminaa sen käsikin alkaa jo olla aika hyvin parantunut,jätti sen viikko sitten klapikoneen sirkkeliin,tikkejä on aika lailla.Toivotaan että tää lämmin tulee sinnekin,terkkuja!

    ReplyDelete