Friday, May 20, 2011

Uusi lelu!

Ei, en ole ostanut uutta mopoa, vaan se tilaamani kamera on saapunut! Vihdoinkin. Eilinen menikin sitten testaillessa ja opetellessa ja vähän leikkiessäkin. Opettelun tekee normaalia hankalammaksi se, että paketissa oli mukana väärän kameran käyttöohjeet. Eli ilman ohjeita mennään. Mutta onpahan hieman hauskempaa kun luulee osaavansa, pettymys seuraa vasta sitten kun se ohjekirja saapuu :) Alla kuitenkin yksi testiotoksista, kuvassa naapurustoa 70-luvun väreissä.


Tänään valettiin viimeinen siivu betonia autotalliin, tai siis autotallin siihen osaan johon T väsää itselleen verstasta. Ja saa olla tasan viimeinen pätkä tälle vuodelle kun meikäläinen koskee betonilapioon. Paitsi siinä tapauksessa mikäli tulee tarvetta valaa saunalle perustuksia...
Nyt meitsi keskittyy tuohon puutarhapuoleen, mitä töiltään ehtii ja mitä kelit sallii. Ja ellei vastoinkäymiset lannista kokonaan.. Olin nimittäin siinä luulossa että sisälle istuttamani auringonkukan taimet saavat liikaa aurinkoa/vettä tai liian vähän aurinkoa/vettä kun tuppasivat lehden ruskistumaan sitä mukaa kun niitä taimiin kasvoi. Tarkempi tarkastelu paljasti kuitenkin, että taimet olivat TÄYNNÄ pikkiriikkisiä ötököitä. Koko setti lensi samantien pihalle, muissa sisällä olevissa rehuissa niitä öttiäisiä ei näyttäisi olevan. Ihmetys on suuri: mistä ne riiviöt on tulleet ja miksi ne iski vain auringonkukkiin? Mahtaako käydä samalla tavalla mikäli yritän uudestaan?

Basilikat voi kuitenkin hyvin, vaikka niistä on napsittu lehtiä salaattiin ja mausteeksi.


Viime syksynä istuttamani kukkasipulit alkaa lykätä vartta ylös. Paikka on väliaikainen, kun ne piti saada lykättyä maahan ennen lumien tuloa. Sen takia kukkapenkki näyttää vähän niinkun haudalta ;) Takana näkyy "Sulo Vilénin" heräteostos, kaksi tuijaa jotka siis tulivat ihan jäädäkseen mikäli merisuola ei niitä tapa. Ja halvalla tosiaan sai, yhteensä noille kahdelle puskalle tuli hintaa alle 10 euroa. Ja tuon takana olevan muurin päälle tulee siis se aita. Sopii toivoa, että vielä tälle kesälle..


Kävin tänään sen verran lähellä Polar Pioneeria, että oli pakko näpsäistä uusi kuva, kun sattui jostain kumman syystä kamerakin olemaan matkassa. On se iso.


Ja laitetaan vaikka tähän loppuun vielä yksi räpsy. Tuli eilen kylmä niin tuli tuli.

No comments:

Post a Comment