Tuesday, May 8, 2012

Lihaisa eväs

Tänään mulla oli sitten töissä eväänä sellainen lihapiirakka jonka eilen väsäsin, ja oli muuten yllättävän makoisa. Tietysti hieman kuivahko niinkuin nyt kylmä lihapiirakka ilman ylimääräisiä täytteitä on, mutta sellainen lihapasteijahko. Hyvin siis upposi, ja teen takuulla toistekin. Vielä niitä on pari jääkaapissa, joten riittää tämän viikon evästyksiksi. Seuraavalla kerralla taidan lisätä jauhelihatäytteen sekaan fetajuustoa tai sinihomejuustoa. Ei varmasti ainakaan huonone eväs. :)

Pelästyin tänään aamulla melkoisesti kun yhtäkkiä tien varressa seisoo poliisi joka viittoo meikäläistä pysähtymään. Ensimmäiseksi mieleen tulee tietysti että mikä tässä on nopeusrajoitus ja paljonko mulla oli vauhtia. Seuraavaksi ehti käymään mielessä että en sitten huomannut tutkaa missään. Sitten ehdin jo ajattelemaan että onko mulla ajokortti mukana, ja jopa sitä että joinko illalla ruuan kanssa vinkkua. (En juonut..)

Pysähdyttyäni en lopulta saanut edes puhaltaa vaan kaverille riitti pelkkä ajokortti, tutkaa ei vissiin ollut mukana lainkaan. Kovin montaa sanaa se ei sanonut, ei edes pyytänyt auton papereita (mikä oli ihan hyvä, firman auto ja olisin ehkä joutunut niitä hetken etsimään), todennäköisesti ajatteli itse pääsevänsä helpolla kun huomasi ulkomaisen ajokortin. Komea tuo jokatapauksessa oli, siis se poliisi. Jos olisin sinkku, olisin varmasti kysynyt että tahtooko se ajokortin lisäksi puhelinnumeronkin... :)

No comments:

Post a Comment