Friday, May 11, 2012

Oikotie onneen

Niinkuin Heli oli jo edelliseen postaukseen tarkkakorvaisena kommentoinutkin, niin yritin tänään saada moporahat kasaan valistuneella arvauksella. Joka ikävä kyllä oli väärä.. Kyse oli norjalaisen radiokanavan kilpailusta, jossa pääpalkinto on noussut maksimiin, eli 200 000 kruunuun. Euroissa tuo tekee siis yli 26 tonnia..

Kilpailussa annetaan ääninäyte, jota kuulijat yrittävät arvata. Olin aivan vakuuttunut että oikea vastaus on kopiokoneen värikasetin suojamuovikaistaleen poisto, mutta niinkuin jo sanoin niin ei se ollutkaan. Hmph. Pettymys oli valtaisa, minähän kun en ole koskaan väärässä ja sitten yhtäkkiä olinkin.

Täällä tuollaiseen kilpailuun osallistuminen menee hieman eri lailla kuin Suomessa. Suomessahan soitetaan radioon ja se joka pääsee linjoista läpi saa osallistua. Täällä lähetetään tekstiviesti, ja sitten radiossa arpovat kenelle he soittavat. Arvatkaapa jännittikö kun soittivat ensin noin varttia ennen eetteriin menoa, ja tarkistivat ettei vastaustani ollut kukaan veikannut aiemmin. Sitten piti ihan täpinöissään jännittää vartti ennenkuin oikeasti oli radiossa ja kuuli oliko vastaus oikein vai väärin.

Jotten tuon väärän vastaukseen myötä olisi vajonnut syvään masennukseen, oli ihan pakko ottaa olut puhelun jälkeen. Kun niin sieppasi että meni väärin. Vieläkin itse asiassa vähän jurppii, taidankin ottaa toisen. :)

2 comments:

 1. Harmi ettet arvannut oikein. Ääni kyllä kuulosti ihan siltä, mitä arvelit sen olevan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kieltämättä harmi :)

   Kummastuttaa muuten hieman se, ettei ko.radiokanavan nettisivuille ole laitettu tuota väärää veikkaustani. Siellä kun on lista niistä asioista mitä on arvattu. Jospa se oli sittenkin oikein ja ne vaan ei ymmärtäneet meikäläisen tankeronorjaa :)

   Delete