Thursday, June 14, 2012

Uusi mussukka

Noniin, nyt on T matkalla kohti kotia kyydissään uusi silmäteräni! Kaupat tuli juurikin sellaisesta moposta jonka kuvan liitin aiempaan postaukseen. Nyt mä odottelen innoissani että mun murut saapuu! Jes!

Enää on murheenkryyninä vermeen rekisteröinti Norjaan. Täällä ei nimittäin noin vain kävellä katsastuskonttorille ja sanota että tää on nyt mun. Täällä varataan ensin aika, ja aikaa varattaessa pitää tietää ajoneuvon runkonumero. Eli etukäteen sitä ei voi tehdä. Ennen rekisteröintiä pitää ottaa mopolle vakuutus, minkä onnistuneesti tein tänään puhelinpalvelussa. (!) Sitten pitää olla mapillinen eri papereita mukana, ja ajoneuvon painon verran kultaa jolla maksetaan kaikki ylimääräiset maksut ennenkuin antavat norjalaiset kilvet. Mappi on jo melkein täynnä prosessoitua puuta ja kullaksi olen muuttanut kaiken irtoavan, joten toivomme parasta :)

Sillä välin kun T on saanut iloita saksalaisesta liikenteestä, mä olen yrittänyt totutella yksinoloon. Ihan pian kun tulee se hetki että täällä pitää olla kuukauden päivät yksin. Suunnitteilla on ainakin muutama moporeissu kaverin kanssa, mutta ei mitään sen kummoisempia vielä. Vieraita on pari ilmoittautunut, mutta enemmänkin vastaanotetaan. *vinks vinks*

2 comments:

  1. Hieno kone on tulossa,ole sitten varovainen sen kanssa liikkuessas toivoo äippä.

    ReplyDelete