Friday, June 1, 2012

Kesäkuu

No jopas on tullutkin pitkä tauko blogiin, piti oikein itsekin lukea viimeisin postaus että mitä ja koska on viimeksi tullut kirjoitettua. Puolitoista viikkoa näkyy kuluneen ihan hujauksessa, enkä oikein edes muista mitä on tullut sinä aikana touhuttua.

Paitsi että sukulaisia kävi meitä ilahduttamassa viime viikonloppuna, oli oikein mukava saada vieraita pitkästä aikaa. Kävimme mm. tutkailemassa maisemia näkötornista, ihastelemassa vanhaa kirkkoa, ihmettelemässä sodan aikaista natsien konekivääriasemaa ja pällistelemässä vanhaa tammea. (Sori, linkit norjaksi) Kelit totisesti suosivat, ja oli mukava kierrellä kaupunkia ja nähtävyyksiä katselemassa +27 asteen lämmössä. Hienoinen tuuli viilensi mukavasti jottei tullut liian hiki. Lisäksi viikonloppuun mahtui hyvää ruokaa, jokunen drinksu ja kovasti höpötystä ja naurua. Kiitokset vielä kerran vierailijoille!

Tällä viikolla esimies otti puheeksi kesäloman. Kuullostaa siltä että näin vasta aloittaneena saan peräti kaksi viikkoa lomaa, mutta valitettavasti ne eivät osu peräkkäin.. Toinen viikko lomaillaan heinäkuussa ja toinen elokuussa. Ajattelin josko heinäkuussa suuntaisin Pohjois-Norjaan ja elokuussa Suomeen. Viikon aikana ei ihan hirveästi ehdi kiertelemään, joten toteankin jo nyt etten taida suomenreissullani kyläillä juuri missään. Tarkoitus kun on lähteä reissuun prätkällä, ja jo matkustukseen kuluu siitä viikosta useampi päivä. Ja vanhempia täytyy luonnollisesti käydä morjestamassa jotteivat vedä ikiherneitä nenään... Kavereille siis tiedoksi että jos haluatte meikäläistä nähdä niin tulkaa tänne.  :)

1 comment:

  1. Kiitokset vielä kerran,oli mukava reissu mitä nyt autossa istuminen vähän kyllästytti.Sää suosi meitä todella nyt on kylmää ja sataa vettä,ei mikään kiva lakkiaisjuhla ilma.Terkkuja!

    ReplyDelete