Thursday, November 15, 2012

Joululomalle ja SASsiin!

Tänä vuonna aloitin joulun suunnittelun hyvissä ajoin. T meni kesällä lupaamaan että koska asumme Norjassa, voimme hänen puolestaan viettää jokaisen joulun Suomessa. Varasin siis jo syyskuussa lentoliput Kristiansandista Tampereelle, ja halvimmat liput löytyivät SASilta. Tarkoituksena viettää melkein viikko Suomessa, tavata tietysti ystäviä ja viettää joulu perheeni kanssa. Olin kovasti tyytyväinen hyvään tuuriimme, sillä SASilla saa ottaa ilmaiseksi ruumaan laukun ja tarjoavat vielä kaupan päälle kahvia koneessa. Ei siis ekstramaksuja kuten halpayhtiöillä.

Tällä hetkellä jännittää kovasti, kuten varmasti olette kuulleet niin SAS on konkurssin partaalla. Mikäli koko firma menee nurin niin lennot tietysti perutaan. Rahatkin luulisi saavan takaisin. Tässä epätietoisessa vaiheessa ei kuitenkaan kannata alkaa varaamaan uusia lippuja toiselta lentoyhtioltä (mikäli jollain nyt edes joulun ajaksi  on vapaita paikkoja), sillä voihan se olla että Norjan valtio pelastaa SASin taas.

Voi kuitenkin olla niin että joudumme viettämään joulun täällä, Tromssaan ei varmasti ole yhtään sen paremmin vapaita lentoja konkurssin sattuessa kun Suomeenkaan. Yksi vaihtoehto on tietysti ajaa autolla Tukholmaan ja sieltä laivalla yli, mutta jotenkin ei kauheasti innostaisi 1800 kilometriä autossa joulunpyhinä... Huonoimman vaihtoehdon käydessä toteen taidan ostaa täältä rullakinkun ja pyytää äidiltä imelletyn perunalaatikon ohjeen :)

2 comments:

  1. Jaiks, mekin ollaan lentämässä jouluna Suomeen SASsilla! Ja tehdään vielä yksi reissu sitä ennen - SASsilla! Saa kattoo miten käy.. :)

    ReplyDelete