Saturday, November 24, 2012

Joulun ihme

Nyt näyttää toistaiseksi siltä että joululoma Suomessa toteutuu, SASin sähläilyistä huolimatta. Meidän paluulentomme päivä on muuttunut yhdellä myöhäisemmäksi, ja kotiinpaluu lykkääntyy kahdella päivällä. Yön vietämme Oslossa hotellissa, SASin laskuun :)
Nämä muutokset tulivat jo ennen noita konkurssikuvioita, mutta olin jo lähes varma että hotellivoucheria ei koskaan lupauksista huolimatta sähköpostiin tipahda. Vielä jos alkavat temppuilemaan niin voidaan sitten käydä Oslossa hotellissa juhlistamassa joulua..

Osloon on tarkoitus suunnata myös ensi viikonloppuna, kun saimme vihdoin sovittua kyläilyviikonlopun ystävien luokse. Tästä on puhuttu jo kauan, mutta jotenkin se on vain aina venynyt. Nyt kuitenkin menemme isännän kipsatusta jalasta huolimatta, päinvastoin vierailu on kuulemma entistä toivotumpi. Onhan se varmasti tylsää kotona konkkailla monta viikkoa joten vierailumme toivottavasti piristää. Samaan syssyyn vietämme pienehköt pikkujoulut, eli luvassa hyvää ruokaa ja juomaa hyvässä seurassa! Maltan tuskin odottaa!

2 comments:

  1. Tämäkin haluaisi päästä joulunalus Osloa ihastelemaan! Pitäisiköhän lähteä käymään siellä vaikka vaan päiväseltään joku lauantai joulukuussa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Enpä hoksannutkaan ajatella tuota jouluista puolta ollenkaan :) Saapa nähdä joko Oslo on ensi viikonloppuna muuntautunut jouluasuun, sehän on vasta joulukuun ensimmäinen viikonloppu. Mikäli ei, niin näemme jouluisen Oslon joulureissun paluumatkalla ennen uutta vuotta.

      Delete