Saturday, January 19, 2013

Kahvia, kiitos

Hullun työvuorot on nyt ohi, ja niiden päälle nukuin noin kolmentoista tunnin yöunet.. Pikkuhiljaa alkaa tuntea itsensä taas normaaliksi. Vaikka T oli kyllä sitä mieltä etten mä ole koskaan normaali :)

Tänään heräämisen jälkeen suunnattiin paikalliseen Giganttiin (täällä siis Elkjøp), hoitamaan takuuasioita ja yhtä vaihtoa. Ennen joulua, niinkuin varmaan kerroin, ostin vihdoin itselleni sen kauan haaveilemani iPadin. Samalla ostin välikaapelin jolla saa liitettyä vermeen telkkariin, ihan siltä varalta jos tulee joskus katsottua vaikka jotain leffoja ipadilta. Viime viikonloppuna yritin testata ensimmäisen kerran, ja paljastui että kaapeli oli väärä.. Siis tarkoitettu siihen edelliseen malliin. Vaihto sujui kuitenkin ongelmitta, ja testasinkin heti kotiin päästyämme että homma toimii. Ja toimihan se. Riemastuin enemmän kuitenkin kahvinkeittimen takuuasioita hoidosta. Lähes kaksi vuotta sitten ostamani kapselikone alkoi noin kuukausi sitten temppuilemaan, paine tippui ja kahvikupin valmistusaika venyi reilusti. Puhumattakaan siitä että kahvin maku muuttui. Koska keittimellä oli kahden vuoden takuu, päätin aamulla ottaa senkin mukaani. Asiakaspalvelutiskillä jamppa kuunteli valitukseni, katsoi kuitin ja alkoi näpyttelemään tietokonetta. Kirjoitti ja kirjoitti, ja taas vähän kirjoitti. Aloin jo ihmettelemään että mikä ihme voi korjaukseen lähettämisessä vaatia niin pitkää selostusta kunnes tyyppi vihdoin kääntyi puoleeni ja sanoi että voin käydä hakemassa liikkeen puolelta uuden kahvinkeittimen. Eikä siinä vielä kaikki, sanoi että koska kyseistä mallia ei taida heillä olla, saan valita minkä tahansa keittimen sillä saan rahani takaisin vanhasta! Siis sain ostohinnan takaisin lähes kaksi vuotta vanhasta keittimestä, ja sain valita minkä tahansa tuotteen!

Turhaan olen aiemmin parjannut norjalaista asiakaspalvelua, tämä asia hoitui paremmin kuin hyvin :) Koska en ollut täysin tyytyväinen dolce gusto-keittimeen, valitsin uudeksi Nespresson keittimen jossa tuli maidonvaahdotuslaite mukana. Nyt minulla siis on aito "George Clooney" joka halutessani valmistaa minulle Café latten. Ihanaa!

(Viime viikonloppuna saatu ruusupuska on muuten edelleen voimissaan, pitkäkestoisia rehuja!)

4 comments:

 1. Replies
  1. Joo, George on aina ollut mun suosikki ja nyt se asuu mun keittiössä:)

   Delete
 2. Replies
  1. Joskus näinkin.. ;) Nyt ei pidä valittaa vaan nauttia vain kahvista!

   Delete