Sunday, January 13, 2013

Rauhallista juhlintaa

Eilen ehdin hieman hengähtää kiireisen työputken keskellä (pomo vaimoineen on lomalla joten kaikki palkalliset paiskii töitä hullun lailla...), ja juhlistaa hieman synttäreitä. Mitään suuria kekkereitä ei ollut vaan vietettiin päivää rennosti ihan kahdestaan. Aamulla ensin käväisin töissä ja kotiin tullessa oli vastassa komea ruusukimppu, jossa siis x ruusua! (Taidan muuten olla tulossa vanhaksi kun piti aamulla oikein laskemalla laskea kuinka paljon täyttääkään..) Lahjojakin sain, ja osan lahjoista olin saanut mukaan jo joulureissulla Suomesta. Iltapäivällä rentouduttiinkin hetki sohvalla CSI:tä katsellen. Että kiitokset vaan lahjan antajalle! :)


Illalla lähdettiin ulos syömään, ja paikaksi valikoitui (mielestäni) kaupungin ainoa käymisen arvoinen ravintola Kjeller'n. Kyseinen ravintola vaihtaa ruokalistaa aika usein, harvakseltaan kun tulee käytyä niin aina saa eteensä uuden listan. Tällä kertaa listalta valittiin alkuun sashimia (joka syötiin haarukalla ja veitsellä kun en jaksanut erikseen kysyä puikkoja...), ja päälle peuran filettä, T:n valitessa osso buccon. Molempien annokset olivat maistuvia, T tosin sanoi minun tekemäni osso buccon olevan parempaa.. :) T: n annoksesta olin saavinani sen käsityksen että lihapata oli tehty ilman luita, ainakin lihapalat olivat niin siististi kuutioitu. Mikä ei ehkä ihan vastaa ko ruokalajin alkuperäistä luonnetta..

Syömisen jälkeen ajeltiin kiltisti kotiin, ja ehdittiin vielä näkemään loppuosa paikallisesta "vain elämää"- sarjasta. Ohjelman päätyttyä ajateltiin katsoa alkuosan laulut netistä mutta se ei sitten ihan onnistunutkaan.. Ennen joulua kun ostin itselleni iPadin, ostin samalla kaapelin jolla saa vermeen liitettyä telkkariin enkä sitä ollut ennen eilistä kokeillut. Enkä siis kokeillut eilenkään, kun olivat myyneet väärän piuhan... Että kiitokset vaan elkjøpin myyjälle joka kyseisen piuhan minulle myi. Pitänee ensi viikolla käydä vaihtamassa ja antaa hieman palautetta..

(Täällä alkaa olla jo kevään tuntua, aurinko lämmittää hieman paistaessaan, isommat tiet ovat kuivat ja sulat ja välillä olen ollut kuulevinani lintujenkin laulua. Jee, kesä tulee!)

4 comments:

  1. Upeat ruusut,hyvää talven jatkoa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Upeammiksi tulevat koko ajan kun aukeavat hieman enemmän. Kyllä mun kelpaa :)

      Delete