Friday, January 25, 2013

Muuttohanhi

Tänään yllätin itseni jo miettimästä kesäistä muuttoa, ei pelkästään kaukaisena asiana vaan ihan konkreettisina toimenpiteinä. Milloin minun pitää irtisanoa itseni, mistä saan muuttolaatikoita ja mihin sijoitan täällä ostamamme Ikea-mallisen kirjahyllyn.. Siitä se idea sitten lähti, päätin nimittäin että eteisemme muuttaa väriään puusta valkoiseksi, musta kirjahyllymme saa laatikot ja päätyy pipo- ja kypärähyllyköksi. Mahdollisesti kevään aikana toteutuvalla tanskanreissulla etsin uuden hattuhyllyn ja olemassaoleva puinen versio saa lähtöpassit.

Ykkösprioriteettina muuton jälkeen on kuitenkin talon ulkomaalaus, jota siis aloittelin jo ennen tänne etelään muuttoa. (Talkoisiin saa tulla, tervetuloa :)) Eteisen maalausurakka kuulostaa ihan syksyn ajankululta ;)

Niinkuin varmaan rivien välistä on havaittavissa, on kiva päästä taas kotiin. Tämä etelänturnee kun on ollut vain pikavisiitti, ja malttamattomana odotan että pääsen taas puuhailemaan omalle tontille. Eikä se pohjoisessa odottava työkään hillitse yhtään muuttohaluja.

No comments:

Post a Comment