Wednesday, January 30, 2013

Matala ärsytyskynnys

Minä taidan kuunnella liikaa radiota, työpäivien taustalla on radio aina auki eli kuuntelua tulee monta tuntia päivässä. Täältä en ole löytänyt montaa kuunneltavaa asemaa, joten kanavakin on melkein aina sama. Nykyisten soittolistojen aikaan se valitettavasti tarkoittaa myös sitä että samat kappaleet kuulee päivittäin, ja jotkut jopa useampaan kertaan. Liikakuuntelu aiheuttaa myös sitä että jotkut laulut alkavat mietityttämään, toiset ärsyttämään ja jotkut molempia.

Alla YouTubesta löytämäni video norjalaisen September Whenin zipaleesta joka soi radiossa päivittäin.


Missä vika kun mulle tulee aina biisistä mieleen tämä. Ja sitten vasta biisi alkaakin ärsyttämään.. Että kuka idiootti on sanoittanut tuon laulun...

(Se idiootti on muuten Morten Abel, joka on mukana tämän vuoden Hver gang vi møtes-ohjelmassa.)

2 comments:

 1. Suosittelen NRK ykköstä...(onkohan toi ykkönen?) ei ole soittolistoja mutta on monipuolista musiikkia. Tosin näin päiväsaikaan siellä taitaa olla alueellinen lähetys, joten en mene takuuseen teidän alueen musiikista:). Täällä Opplandissa on kuitenkin kivoja toimittajia ja pääasiassa hyvää musiikkia. Nytkin tulee hyvää ruotsalaista, Bo Kaspers Orkesteria :).

  Puhettakin on sen verran, että oppii kieltä tässä samalla. Paitsi että täällä eniten äänessä oleva toimittaja on ruotsalainen Madeleine, joka puhuu ihan selvää ruotsia:D.

  Mutta soittolistakanavat ovat tosi rasittavia jos kuuntelee paljon radiota...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos suosittelusta, tarkoitit varmaan nrk:n P1-kanavaa? Kuuntelin sitä hetken tänään, ja ihan ok musiikkia sieltä tulikin. Jos saa valittaa, niin minun makuuni keskustelevat siellä hieman liikaa, koko ajan kun en voi keskittyä kuunteluun. Sitten menee puolet jutuista ohi, eikä enää pääse takaisin "kärryille".

   Kyllä ne taitaa olla alueellisia, kuunnellessani kanavaa siellä ei ollut Madeleine vaan joku mies.

   Delete