Sunday, April 22, 2012

Henna Islannista terve!

Minua luultiin tällä viikolla islantilaiseksi! Töissä ollessani juttelin hetken asiakkaan toimistopäällikön kanssa ja työasioiden päätteeksi tämä kysäisi että olenko islantilainen. Hieman kummastutti kun kaikki norjalaiset ystäväni sanovat suomalaisen aksentin kuuluvan heti kun avaan suuni, ja kyseinen henkilö oli itse kuitenkin paikallinen. Eipä tuo haittaa, lähinnä hauskuutti :)

Eilen T haki moponsa talviseisonnasta Stavangerista mikä tarkoitti sitä että minulla oli koko päivä aikaa puuhailla omiani. Ensimmäisenä siivosin huushollin (mikä siinä onkin että siivoan mieluiten siten että mies on pois jaloista..), minkä jälkeen ajelin Arendaliin "shoppailemaan". Mitään sen kummempaa ei mukaan loppujen lopuksi tarttunut, kohteena ollut urheiluliikkeen konkurssimyynti oli jo lähes loppuun kaluttu. Hyllyissä oli enää muutamia t-paitoja, verkkareita ja pienikokoisia lenkkareita. Olisi kai pitänyt olla aiemmin kärkkymässä, tuo liike oli nimittäin ainoa lähiseudulta löytämäni joka myi Peakin vaatteita...

Matkan varrella näkyi jo selkeitä kesän merkkejä, puolessa välissä oli jonkin sortin juoksukilpailu (ehkä maraton?) sekä Arendalista löytyi myös mäkiautokisa! Kisa oli ikävä kyllä jo lopussa ja pikkupojat loistivat kilpaa voittamiensa pokaalien kanssa. Kuvia en tietenkään tajunnut mäkiautoista ottaa.

Tällä viikolla olen surffaillut ahkerasti netissä etsien halvinta mahdollista iPadia. Nyt käyttämäni, pari vuotta vanha läppäri alkaa osoittaa hiipumisen merkkejä. Näppäimistö esimerkiksi jättää välillä kirjoittamatta osan kirjaimista. V-kirjain tulee usein vasta noin kymmenennen yrityskerran jälkeen... Eikä ikävä kyllä ole ainoa. Haittaa hieman mm. blogitekstin kirjoittamista. Tablettia olen himoinnut jo hetken, jo ennen kun ongelmat koneen kanssa alkoivat. Jospa sitten ensimmäisestä tilistä :)

No comments:

Post a Comment