Monday, April 16, 2012

Laiskuuden loppu

Mä olen tänään ollut töissä ekaa kertaa sitten joulukuun :) Näkyy pätevän täälläkin se, että suhteilla niitä töitä hommataan eikä papereilla... Homma ei kyllä ole ihan koulutuksen tai aiemman työkokemuksen mukaista, mutta ei sillä ole väliä niin pitkään kun siitä maksetaan rahalla. Tässä kyseisessä hommassa on tähänastisista Norjan viritelmistä paras palkka, joten en valita vaikka melkein hanttihommia onkin. Päinvastoin!

Nyt ensin alkuun teen puolikasta päivää oppiajan, kun pomo oli sitä mieltä ettei ole helppo sisäistää kaikkea jos uutta tietoa tulee liikaa. Mikä on kieltämättä ihan totta. Sitten siirryn tekemään täyttä päivää kun oppi on ohitse, ja siinä vaiheessa homma käy vielä kohtalaisen itsenäiseksi. Mikä ei haittaa sekään yhtään. Mä olen NIIN hyvällä tuulella, vaikka pitikin tänään ottaa pikku päivätorkut töiden jälkeen. (Yleensähän olen vasta heränneenä ja/tai väsyneenä kun se vanha kunnon perseelle ammuttu karhu...) Päivätorkkujen tarve johtui lähinnä siitä että eilen illalla ei uni meinannut tulla silmään sitten millään kun oli pari perhosta mahassa :)

Mutta siis niin JEE!

3 comments:

  1. Hienoa, että pääsit töihin :)

    ReplyDelete
  2. Kiitokset myötäelämisestä. Tuntuu kivalta tehdä välillä jotain rahanarvoista.. Tänään työskentelin jopa jo ensimmäistä kertaa osan päivästä ihan itsenäisesti. Saatan siis joskus oppia myös koko homman ;)

    ReplyDelete