Friday, April 6, 2012

Valkoista tuulta

Me ollaan oltu täällä pohjoisessa pari päivää melkein motissa. Lunta tulee vaakasuoraan ja lumitöitä on ihan turha edes yrittää tehdä. Toissapäivänä aurattiin naapurin lumilingolla metrin levyinen kulkuväylä pihaan ja kahden tunnin päästä se oli ummessa.. Keli on siis muuttunut alkuviikosta aivan täysin. Maanantaina ajeltiin Kilpisjärvelle ostoksille upeassa auringonpaisteessa sulia teitä pitkin, ja tiistainakin saatiin nauttia upeasta auringonpaisteesta ihan niinkuin viikonloppunakin.

Kävelyllä 1.4.2012
Meillä oli hieman puhetta käydä pääsiäisen aikaan mökillä, mutta saapa nähdä saadaanko aikaiseksi tässä kelissä. Jospa se hieman selkenisi huomiseksi :)

Lumimyräkän riehuessa pihalla olen voinut hyvällä omallatunnolla käpertyä sohvalle viltin alle kirja seuranani, ja olenkin jo lukenut useammankin. Mukavaa välillä lukea jotain suomeksi, muuttokuormassa kun ei ollut kovinkaan montaa kirjaa mukana. Harry Potterista on nyt menossa viides kirja :) Taidankin pistää takkaan tulen ja siirtyä taas hetkeksi lukemaan.

2 comments:

 1. Oho, no onpas siellä sitten vähän erilaiset säät kuin meillä. Melkein toivosin kyllä tällä hetkellä että täälläkin satas lunta vaakasuoraan niin ei olis niin tuskasta olla töissä. ;D

  Tarjosin sulle tuollasen haasteen ja tunnustuksen joku aika sitten, unohdin sillon vaan infota asiasta. ;) En kyllä tiedä oletko ne jo aiemmin saanut.
  http://turskatynnyri.blogspot.com/2012/03/kiitos.html

  Oikein tunnelmallista pääsiäistä sinne Harry Potterin ja takkatulen ääreen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitokset haasteesta! Taitaa mennä vielä kotva ennenkuin jaksan alkaa keskittyä niihin kymmeneen asiaan :)
   Lumisade on tauonnut mutta taidan silti vielä viipyä hetken Potterin taikamaailmassa..

   Delete