Thursday, April 19, 2012

Voihan itku

Suomessa oleva moottoripyörä on nyt sitten myyty. Ostaja haki sen kaverin autotallista tänään ja lykkäsi kaverille tukun käteistä. Helpotuksen huokaus pääsi, mutta samalla olo on hieman haikea. Tällä kyseisellä kaunottarella tuli ajeltua kesälomat niin Italiassa, Kroatiassa kuin Ranskassakin. Tällä olin myös reissussa silloin kun bongasin kotinorskin Kroatialaisella leirintäalueella :) Tämän kyydissä on hikoiltu, paleltu, kastuttu, kiroiltu ja naurettu. 

Vanhempien pihassa pakattuna ja valmiina lähtöön kohti Kroatiaa!
Ikävää tilanteessa on myös se, että täällä moottoripyörät ovat huomattavasti hintavampia kuin Suomessa. Eli vaikka sain sydänkäpysestäni tahtomani hinnan, eli sillä saa vastaavaa täältä. Ajattelinkin sijoittaa nyt vain sen verran että saan kulkupelin alleni. "Unelmamopo" ostetaan sitten kun on rahaa säästössä tarpeeksi. Nyt on tärkeintä vain saada se mopo, täällähän on ollut ajokelit jo ainakin kuukauden!

4 comments:

 1. Tuo on just niin tyhmää Norjaan muuttaessa, ettei ajoneuvoa käytännössä pysty tuomaan mukanaan ja uuden ostaminen täältä on turhan tyyristä. Minäkin olisin mielelläni ottanut uudehkon autoni mukaan, mutta näillä tuontiveroilla (vai mikä se nyt olikaan?) se ei ollut mahdollista.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tämähän se oli juurikin se syy myyntiin, vero + tulli + joku-muu-maksu-jota-en-nyt-muista olivat niin hintavat että kannattavampaa näin. Olihan tuo tietysti jo "vanha" ja paljon ajettu.

   Delete
 2. Toivottavasti Kössi pääsi hyvään kotiin! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joku juippi pääkaupunkiseudulta sen kävi ostamassa. Ihan mukavan oloinen oli kuulemma ollut. Onneksi, ei sitä muruaan halua huonoihin käsiin luovuttaa :)

   Delete